ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/16

Έγινε η κατανομή των 7 θέσεων σύμφωνα με τον Ν. 2643/1998 για την προκήρυξη των 100 διασωστών


Δευτέρα,  12 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ένα χρόνο μετά την υπογραφή Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου (δείτε εδώ) με την οποία εγκρίνεται η εκκίνηση των διαδικασιών πλήρωσης 2.440 κενών οργανικών θέσεων, διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων σε φορείς του Υπουργείου Υγείας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται και 100 θέσεις διασωστών, φαίνεται ότι η προκήρυξη για το ΕΚΑΒ  μπαίνει στην τελική ευθεία…

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του Υπουργείου Υγείας (11/8/2016) (Έγινε η κατανομή των 100 θέσεων διασωστών και απεστάλησαν στο Υπουργείο Εργασίας!) : «Μετά από προκήρυξη εσωτερικής κάλυψης κενών θέσεων στην περιφέρεια, προκηρύχθηκαν 100 νέες θέσεις διασωστών, για τις οποίες έχει γίνει ήδη η κατανομή και έχουν αποσταλεί στο Υπουργείο Εργασίας και άμεσα θα σταλούν στον ΑΣΕΠ».

Με την απόφαση της αρμόδιας Αναπληρώτριας Υπουργού Εργασίας Θεανώ Φωτίου (ΦΕΚ Β/2866/9-9-2016) έγινε ο καθορισμός του αριθμού θέσεων (7) για το ΕΚΑΒ, που πληρούνται από πρόσωπα που προστατεύονται από το Ν. 2643/1998 και κατανομή των θέσεων αυτών και αναμένεται η αποστολή της προκήρυξης στο ΑΣΕΠ.

Η κατανομή των 7 θέσεων
ΕΚΑΒ Αθήνας ΑμεΑ  2
ΕΚΑΒ Αθήνας Πολυτέκνων 1
ΕΚΑΒ Αθήνας Έμμεση ΑμεΑ 1
ΕΚΑΒ Αθήνας Τριτέκνων 1
ΕΚΑΒ Ηρακλείου Τριτέκνων 1
ΕΚΑΒ Ηρακλείου/Τομέας Σητείας 1

Η κατανομή των υπόλοιπων 93 θέσεων διασωστών δεν έχει δημοσιοποιηθεί μέχρι σήμερα!


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews