ΕΙΔΗΣΕΙΣ

18/9/16

Το ΕΚΑΒ στο Athens Flying Week 2016Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

«Athens Flying Week(AFW) 2016»
Αεροπορική Βάση Τανάγρας, 17 & 18 Σεπτεμβρίου 2016

Για άλλη μια χρονιά, το ΕΚΑΒ κάλυψε υγειονομικά το Athens Flying Week 2016, που πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο της Τανάγρας.


Οι Διασώστες και Ιατροί του ΕΚΑΒ, σε αγαστή συνεργασία με τους Ιατρούς του ΕΚΕΠΥ, έδρασαν σε όλο πεδίο επιχειρήσεων του αεροδρομίου, παρέχοντας επείγουσα προνοσοκομειακή φροντίδα, σε όσους τη χρειάστηκαν. Το ΕΚΑΒ, συμμετείχε με μία Κινητή Ιατρική Μονάδα, ένα Ασθενοφόρο Βασικής Υποστήριξης Ζωής και δύο Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης, οι οποίες λόγω της ευελιξίας τους, κυριολεκτικά «όργωσαν» το χώρο του αεροδρομίου, ο οποίος ήταν κατάμεστος από θεατές και παρείχαν άμεσα τις υπηρεσίες τους, όπου χρειάστηκε.

Κείμενο-Φωτογραφίες
Facebook Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης EKAB - Apostolos DamkalisAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews