ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/16

Ο αντιπρόεδρος του σωματείου Χανίων Μ. Θεοδωράκης για την πρόσβαση των ασθενοφόρων στο Κουμ Καπί και τα τρέχοντα ζητήματα του ΕΚΑΒ, audio


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη στην ΕΡΤ ο αντιπρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων Μανώλης Θεοδωράκης

Χανιά: Μανώλης Θεοδωράκης Δύσκολη η πρόσβαση ασθενοφόρων στο Κουμ Καπί (audio)
ert.gr

Στο περιστατικό με τον τραυματισμό δύο τουριστριών το μεσημέρι του Σαββάτου, αναφέρθηκε μιλώντας στην ΕΡΤΧανίων ο αντιπρόεδρος Συλλόγου εργαζομένων του τομέα ΕΚΑΒ Χανίων. Ο κ.Θεοδωράκης περιέγραψε τίς δυσκολίες που συνάντησε το ασθενοφόρο για να φτάσει έγκαιρα στο σημείο τονίζοντας παράλληλα τήν ανάγκη συνεργασίας τών πολιτών με τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ ιδιαίτερα όταν το περιστατικό βρίσκεται σε εξέληξη. Μίλησε ακόμα για τα προβλήματα του τομέα που παραμένουν άλυτα και επεσήμανε τήν ανάγκη για πρόληψη μόνιμου προσωπικού που τόσο έχει ανάγκη ο Τομέας και στα Χανιά.

Ακούστε εδώ τη συνέντευξη


Πηγή: ert.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews