ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/16

Απάντηση της κεντρικής διοίκησης του ΕΚΑΒ για το συμβάν με τα ποντίκια στο ΕΚΑΒ Κοζάνης

Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αθήνα 31 Αυγούστου 2016 
– Με θαυμασμό και ειλικρινή απορία παρακολουθήσαμε τις χθεσινές δηλώσεις συνδικαλιστή του Παραρτήματος του ΕΚΑΒ Κοζάνης σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, για δήθεν επίθεση που δέχθηκαν τα γραφεία του Παραρτήματος από μεγάλα τρωκτικά, που στην κυριολεξία έκαναν ολονύκτιο «πάρτι» στα γραφεία και στους χώρους του παραρτήματος.

Επίσης προφανή και εύλογα ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι καταγγέλλουσα το γεγονός, αφού καταρχήν παραδέχεται ότι οι συνάδελφοί της την ενημέρωσαν για το γεγονός και ότι η ίδια δεν είδε κάτι, στη συνέχεια επιδίδεται σε λεπτομερή περιγραφή του υποτιθέμενου «πάρτι» των τρωκτικών στους χώρους του Παραρτήματος, εξαντλώντας κάθε όριο υπερβολής και φαντασίας.

Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών.

Ως Κεντρική Διοίκηση, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε Παράρτημα του ΕΚΑΒ, όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζουμε ότι όλα τα Παραρτήματα έχουν Διευθυντές των οποίων η αρμοδιότητά τους μεταξύ άλλων είναι να επιλαμβάνονται, αλλά καλύτερα να προλαμβάνουν τέτοιου είδους περιστατικά και «τρωκτικές συμπεριφορές».

Ήδη έχουν κινηθεί όλες οι εσωτερικές διαδικασίες, προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά γεγονότα, όσο και τυχόν αμέλειες των υπευθύνων του Παραρτήματος. Καθιστούμε σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι δεν θα επιτρέψουμε τέτοιου είδους πραγματικά ή μη γεγονότα να χρησιμοποιούνται από ανεύθυνο-υπεύθυνους, προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ.

Το έργο του ΕΚΑΒ αξιολογείται καθημερινά από τους πολίτες και από την κοινωνία, την οποία και υπηρετεί πιστά. Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε ότι συμπεριφορές και νοοτροπίες που δεν συνάδουν με τον βασικό στόχο που έχουμε θέσει ως κεντρική διοίκηση για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας, με προτεραιότητα την εξυπηρέτηση των αναγκών της κοινωνίας, δεν θα γίνουν ανεκτές.

Πηγή: www.kozan.gr

Για το  ΕΚΑΒNews : Χουλιάρας Βασίλειος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews