ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/16

Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει το ΕΚΑΒ με τη χρηματοδότηση της προμήθειας ασθενοφόρων και κινητών μονάδων-Αναμένεται η επαναπροκήρυξη του διαγωνισμού!


Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε στο αίτημα του Υπουργείου Υγείας/ΕΚΑΒ για έκδοση ανοικτής πρότασης με δυνητικό δικαιούχο το ΕΚΑΒ για την υλοποίηση της προμήθειας 30 ασθενοφόρων και 15 κινητών μονάδων προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ.

Αναμένεται το επόμενο διάστημα η έκδοση ανοικτών προτάσεων και από τις υπόλοιπες 4 περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας (9 οχήματα και 4 Κινητές Μονάδες), Θεσσαλίας (13 οχήματα), Στερεάς Ελλάδας (10 οχήματα) και Δυτικής Ελλάδας (15 οχήματα) προκειμένου να επαναπροκηρυχθεί  ο διαγωνισμός για τα υπόλοιπα 96 ασθενοφόρα οχήματα (σε σύνολο 186) και για τα οποία ο διαγωνισμός ακυρώθηκε, στα τέλη του 2015.

Θυμίζουμε ότι στις υπόλοιπες 8 περιφέρειες της χώρας έχουν ήδη παραδοθεί ή αναμένονται να παραδοθούν τις επόμενες ημέρες 90 νέα ασθενοφόρα οχήματα.


Η Περιφέρεια Αττικής ενισχύει το ΕΚΑΒ με τη χρηματοδότηση της προμήθειας ασθενοφόρων και κινητών μονάδων

Την προμήθεια 30 ασθενοφόρων και 15 κινητών μονάδων προϋπολογισμού 3.600.000 ευρώ για τις ανάγκες του ΕΚΑΒ στην Περιφέρεια Αττικής, δρομολόγησε η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, με την υπογραφή σχετικής Πρόσκλησης που απευθύνεται στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας.

Η πρόσκληση έχει ως στόχο τη βελτίωση των υποδομών υγείας στην Περιφέρεια Αττικής, και αφορά στην υποβολή προτάσεων στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Αττική» του άξονα προτεραιότητας 10, με τίτλο «Ανάπτυξη - Αναβάθμιση Στοχευμένων Κοινωνικών Υποδομών και Υποδομών Υγείας», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Με τη χρηματοδότηση της εν λόγω πράξης, δρομολογείται η προμήθεια νέων, σύγχρονων ασθενοφόρων προς αντικατάσταση των υφιστάμενων πεπαλαιωμένων οχημάτων.

Πηγή: patt.gov.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews