ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/16

Δυναμική παρουσία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην Θεσσαλονίκη, Βίντεο και φωτογραφίες


Κυριακή,  11 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δυναμική παρουσία των εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο συλλαλητήριο των συνδικάτων στην Θεσσαλονίκη.

Η ΠΟΠ ΕΚΑΒ και εκπρόσωποι από όλα σχεδόν τα πρωτοβάθμια σωματεία του ΕΚΑΒ συμμετείχαν στην μεγάλη συγκέντρωση και πορεία.
Με μαζική συμμετοχή και σε αστυνομικό κλοιό πραγματοποιήθηκε το συλλαλητήριο που διοργάνωσαν και φέτος στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τα συνδικάτα και άλλοι φορείς στο πλαίσιο των εγκαινίων της 81ης Διεθνούς Έκθεσης.

Με πρωτοβουλία της ΓΣΕΕ, της ΑΔΕΔΥ, του ΕΚΘ και της ΕΔΟΘ πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Αρχαίας Αγοράς, όπου εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων απηύθυναν ομιλίες στους διαδηλωτές, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στις πολιτικές της κυβέρνησης και της Ε.Ε.

Στη συνέχεια ακολούθησε πορεία η οποία κατέληξε στην πλατεία της ΧΑΝΘ, την ώρα που άρχιζε η ομιλία του πρωθυπουργού προς τους παραγωγικούς φορείς.


ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Epirus TV NEWS
Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπ 2016

10-9-2016 Πορεία των εργαζομένων ΕΚΑΒ με αφορμή την παρουσία του πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.


ThessVoiceCom
Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπ 2016


ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΑΒ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


Δημοσιεύτηκε στις 11 Σεπ 2016
Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews