ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/16

Βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών, στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης των Κοίλων, παραδίδουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κοζάνης, Βίντεο


Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

kozan.gr: Βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών, στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες της έκθεσης των Κοίλων, παραδίδουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κοζάνης (Φωτογραφίες & Βίντεο)
kozan.gr

Βασικά μαθήματα πρώτων βοηθειών στους ενδιαφερόμενους επισκέπτες παραδίδουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων της 32ης «Έμπορο-Βιοτεχνικής & Γεωργικής Έκθεσης Δυτικής Μακεδονίας». Τα μαθήματα θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες της έκθεσης, τις απογευματινές ώρες.
Θανάσης Τέγος

Kozan.gr: To EKAB Κοζάνης στην έκθεση των Κοίλων.
Βίντεο

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπ 2016Πηγή: kozan.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews