ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/9/16

Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι!


Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Οι δημόσιοι υπάλληλοι..όντως δεν κάνουν τίποτα!! (στο 6:55)

Θεανώ Φωτίου: Αμόρφωτοι και τεμπέληδες οι δημόσιοι υπάλληλοι!
enkinisilaiko.blogspot.gr

Θα μπορούσε να πει κανείς πως η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου είναι μια πολύ καλή… μαγείρισσα. Ξέρει πως φτιάχνονται τα γεμιστά, οι μαρμελάδες, οι περικοπές προνοιακών επιδομάτων και πάει λέγοντας.
Γνωρίζει, όμως, να κάνει και κάτι άλλο: να «μαγειρεύει» κοινωνικό αυτοματισμό εις βάρος των υπαλλήλων του υπουργείου της. Προφανώς, πρόκειται για μια ακόμη προσπάθεια απαξίωσης των δημόσιων υπαλλήλων, σε συνέχεια της επίθεσης που ξεκίνησε ο συνάδελφός της, αναπληρωτής υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης Χριστόφορος Βερναρδάκης, με τις αήθεις επιθέσεις του εναντίον της ΑΔΕΔΥ.

Τι είπε η Θεανώ; Σε ομιλία της, σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη, ανέφερε πως οι δημόσιοι υπάλληλοι στα υπουργεία δεν κάνουν τίποτε και πως στο υπουργείο της ένα 15% των υπαλλήλων, νέοι «άνθρωποι που ξέρουν γράμματα» (δηλαδή, οι άλλοι είναι αγράμματοι), τη βοηθά. Οι υπόλοιποι την υπονομεύουν (στο βίντεο από 6:50).

Από τα «top» της αναπληρώτριας υπουργού; Το παράπονό της ότι δεν έχει φίλια συνδικάτα η κυβέρνηση, θέλει δηλαδή και αυτή να γεμίσουν τα συνδικάτα κυβερνητικούς συνδικαλιστές (σ.σ.: κατά το σοβαρή και συνεργάσιμη ΑΔΕΔΥ του Βερναρδάκη). «Δεν έχουμε συνδικάτα φιλικά σε εμάς… Ούτε στην πρωτοβάθμια, ούτε στη δευτεροβάθμια, ούτε τριτοβάθμια (σ.σ.: προφανώς, της διαφεύγει η ΓΣΕΕ)… Δεν υπάρχει παρά μόνο ένα εχθρικό κράτος που έχει στηριχθεί στις πελατειακές σχέσεις των προηγούμενων (σ.σ.: και πάλι της διαφεύγει, για παράδειγμα, το «φύτεμα» προϊσταμένων στα δημόσια νοσοκομεία, οι κατά καιρούς φωτογραφικές διατάξεις για «ημετέρους»


Ομιλία Θεανώς Φωτίου στη Νέα Σμύρνη σχετικά με τις Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ πριν το Συνέδριο του Κόμματος

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπ 2016

Πηγή βίντεο: nstv webtv

Αντιδρώντας, η Ομοσπονδία Συλλόγων Υπουργείου Εργασίας (ΟΣΥΠΕ) πραγματοποιεί, την Τρίτη 27 Σεπτέμβρη και ώρα 9.30πμ., έκτακτη συνεδρίαση, με μοναδικό θέμα συζήτησης, «τη λήψη απόφασης σχετικά με τη μορφή των αντιδράσεών μας – κινητοποιήσεις, έπειτα από την αήθη επίθεση της αναπληρώτριας υπουργού Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Θεανώ Φωτίου που δέχτηκαν οι Υπάλληλοι του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και το Δημοσιοϋπαλληλικό μας Κίνημα, με τις απαράδεκτες δημόσιες αναφορές της στην ομιλία της σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Νέα Σμύρνη».
Η ΑΡΣΥ έχει ήδη καταθέσει «στα συλλογικά όργανα πρόταση σχετικά με τον τρόπο αντίδρασης στη νέα επίθεση της πολιτικής ηγεσίας. Η οποία θα πρέπει να είναι δυναμική, μαζική και ουσιαστική. Σε καμία περίπτωση συμβολική και για τον τύπο».

Από το Γιώργη Χρήστου


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews