ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9/16

Το ΕΚΑΒ Ρόδου δικαιώνει τις δυνατότητές τουΠαρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Ρόδου δικαιώνει τις δυνατότητές του
diasostesrodou.blogspot.grΤο ΕΚΑΒ Ρόδου ανταποκρινόμενο στον πολύτιμο, σύνθετο και αναγκαίο ρόλο του κάλυψε με επαγγελματισμό και άρτια οργάνωση την τόσο σημαντική πρώτη διεθνή Διάσκεψη για την Ασφάλεια και τη Σταθερότητα, με τη συμμετοχή Υπουργών Εξωτερικών και υψηλών αξιωματούχων από χώρες της νοτιοανατολικής Ευρώπης και αραβικών κρατών, έπειτα από πρωτοβουλία του Έλληνα ΥΠΕΞ, κ. Νίκου Κοτζιά, που έλαβε μέρος στο νησί μας.


Διαθέτοντας ασθενοφόρα, πληρώματα και ιατρό, κάλυψε την διάσκεψη καθ' όλη την διάρκειά της.

Κατά την άφιξη (07/09/2016) αλλά και κατά την αναχώρηση (10/09/2016), των επίσημων επισκεπτών  υπήρξε κάλυψη με ασθενοφόρο στο αεροδρόμιο της Ρόδου.


Mε υπεύθυνο τον Ιατρό κ. Σάββα Καραταπάνη,  ομάδα διασωστών βρισκόταν σε επιφυλακή όλο το 24ωρο, στο ξενοδοχείο «Ρόδος-Πάλλας».
About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews