ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/9/16

Επ' ουδενί η ΕΙΝΝΕΥΒ δεν υποβαθμίζει το έργο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και των πληρωμάτων του


Αντώνιος-Πάρις Σώτος

Δευτέρα,  12 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τη δική της απάντηση σε όσα ανέφερε ο υπεύθυνος του ΕΚΑΒ του νομού Ευβοίας Νίκος Κόκκος για την κατάργηση του ΕΚΑΒ, δίνει μέσω επιστολής του ο Πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ

Επειδή όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος όπως λέει και ίδιος......και επ'  ουδενί η ΕΙΝΝΕΥΒ δεν υποβαθμίζει το έργο των εργαζομένων του ΕΚΑΒ και των πληρωμάτων του, απαντάμε το εξής.

Οι διακομιδές  προς και από το Νοσοκομείο Χαλκίδας καθυστερούν χαρακτηριστικά αφού οι συνεννοήσεις είναι και έγιναν ακόμη πιό χρονοβόρες με περιπτώσεις ασθενών να μένουν έως και 4 ημέρες παραπάνω στο Νοσοκομείο αλλά και επειγόντων περιστατικών που χρίζουν άμεσης διακομιδής να αναμένουν στα επείγοντα μέχρι να βρεθεί ελεύθερο ασθενοφόρο ίσως και από άλλη πόλη γιατί ή δεν υπήρχεδιαθέσιμο στην Χαλκίδα ή θα ερχόταν από μακρυά.Όταν το Νοσοκομείο είχε δικά του ασθενοφόρα και οδηγούς αυτά δεν υπήρχαν!!!

Αν θέλουν λοιπόν οι υπεύθυνοι του ΕΚΑΒ να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες προς τους πολίτες.....ας στηρίξουν την λειτουργία βάσει των αυξημένων αναγκών των πολιτών και όχι βάσει των "αυξημένων περικοπών" που τους επιβάλλονται λόγω των μνημονιακών υποχρεώσεων!!!Γιατί Δημόσια Δωρεάν Υγεία χωρίς αγώνες ενάντια στην πολιτική αυτή ...... δεν πάνε μαζί!!!!

Πηγή: eviaportal.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

 1. Αγαπητέ κύριε πρόεδρε πάλι δεν μπορούμε να σας κατανοήσουμε όχι εμείς αλλά και οποιοδήποτε νοήμων άνθρωπος .
  Είναι άλλο πράγμα να βγαίνεις και να λες την μια μέρα σε όλα τα ΜΜΕ της Ευβοίας ότι κλείνει το ΕΚΑΒ στην Χαλκίδα σπέρνοντας πανικό και άλλο να λες την άλλη μέρα για αναβάθμιση του ΕΚΑΒ. ( μιας και έχετε λύσει όλα τα δικά σας προβλήματα είπατε να λύσετε και των άλλων ).
  Είναι άλλο πράγμα το Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ του οποίου ο ρόλος του είναι οι πρώτες βοήθειες ( Η ΠΡΟΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ) και άλλο το <> Ασθενοφόρο του Νοσοκομείου ή το Ιδιωτικό , άλλο οι ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ του ΕΚΑΒ και άλλο οι οδηγοί, πρώτα για εμάς είναι το επείγον ( το τροχαίο , η ανακοπή …. ) και μετά τα δευτερογενή περιστατικά .
  Ο Αυτοσκοπός του ΕΚΑΒ είναι η ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ δηλαδή, είναι άλλο το να καλεί ο κάθε Πολίτης το 166 και να πηγαίνει το Ασθενοφόρο και άλλο να ψάχνει γνωστό του Γιατρό στο Νοσοκομείο για να του το στείλει . Να θυμηθούμε που τα Ασθενοφόρα έφευγαν για διακομιδή μόνα τους με έναν οδηγό, που δεν υπήρχαν Κινητές Μονάδες για την ασφαλή μεταφορά των ασθενών, που τα πληρώματα ήταν μόνο οδηγοί χωρίς καμιά εκπαίδευση!!!! .
  Αυτά που προτείνετε εσείς για αναβάθμιση ανήκουν στο παρελθόν εμείς όμως τραβάμε μπροστά .
  Το να είσαι Διασώστης του ΕΚΑΒ είναι τιμή και εμείς εδώ στην Εύβοια το εισπράττουμε καθημερινά από την Ιστιαία μέχρι την Κύμη την Χαλκίδα και την Κάρυστο όταν βλέπουν διασώστη με την στολή του ΕΚΑΒ τρέχουν να τον χαιρετίσουν και να τον αγκαλιάσουν . Για αυτούς τους λόγους τιμώ και σέβομαι και όχι μόνο εγώ τον κάθε ΕΚΑΒΙΤΗ από τους μηχανικούς μέχρι και τους Διοικητικούς γιατί όλοι μαζί συμβάλουν στη ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ
  Οι κοινωνικές δράσεις του ΕΚΑΒ εκτός από το λειτούργημα μας εδώ στην Εύβοια, έχουμε επίσης αφιερώσει πολλές ώρες στην εκπαίδευση και στην ενημέρωση σε διάφορες κοινωνικές ομάδες ( πάνω από 50 εκπαιδεύσεις σε όλη την Εύβοια ) για παροχή πρώτων βοηθειών σε συνανθρώπους μας . Έχουμε συνδράμει στη δημιουργία και στήριξη Τραπεζών Αίματος , σε αυτή την δύσκολη κρίση που περνά ο Τόπος μας (Αλήθεια δεν ΣΑΣ είδαμε πουθενά ).
  Εμείς στο ΕΚΑΒ έχουμε μάθει να απαντάμε τεκμηριωμένα και με στοιχειά γιατί όλες οι κλήσεις καταγράφονται και δεν έχουμε μάθει να πετάμε λάσπη στον αέρα .
  Για όλους τους παραπάνω λόγους δεν μπορούμε να σας παρακολουθήσουμε και έτσι ΔΕΝ θα συνεχίσουμε να κοιτάμε πίσω και μαζί με τον απλό πολίτη τραβάμε μπροστά .
  Κόκκος Νίκος
  ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΜΑ ΕΚΑΒ Υπεύθυνος ΕΚΑΒ Νομού Ευβοίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews