ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/16

Άγρια σύγκρουση Ανδρέα Ξανθού - Παύλου Πολάκη για περίεργη χρηματοδότηση ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!


Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Άγρια σύγκρουση Ανδρέα Ξανθού - Παύλου Πολάκη για περίεργη χρηματοδότηση ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!
ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

Σύμφωνα με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίαν προσφάτως μεταξύ του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού και του αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη, στο κεντρικό κτίριο του υπουργείου Υγείας στην Αθήνα, όταν ο Παύλος Πολάκης ζήτησε μετ' επιτάσεως εξηγήσεις από τον Ανδρέα Ξανθό για μία περίεργη έγκριση χρηματοδότησης σε συγκεκριμένη ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!


Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πολύ καλά πληροφορημένες πηγές του ygeia360.gr, μάλιστα, ο Παύλος Πολάκης απαίτησε από τον Ανδρέα Ξανθό την οριστική απομάκρυνση του απογυμνωμένου πλέον από αρμοδιότητες γενικού γραμματέα Υγείας Πέτρου Γιαννουλάτου από την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ενώ η "μπάλα" πήρε επίσης σύμβουλο του Ανδρέα Ξανθού, διασυνδεδεμένο με ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, ο οποίος υπέβαλε ήδη την παραίτησή του.
Δημοσιεύτηκε 21/9/2016

Πηγή: ygeia360.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews