ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/16

Νίκος Ηγουμενίδης: Ντροπή η μεταφορά ασθενών με αγροτικά-Δείτε όλη την εισήγηση στην επιτροπή της Βουλής για το ΕΚΑΒ, Βίντεο


Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δείτε όλη την εισήγηση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη

Νίκος Ηγουμενίδης: Ντροπή η μεταφορά ασθενών με αγροτικά-Δείτε όλη την εισήγηση στην επιτροπή της Βουλής για το ΕΚΑΒ, Βίντεο

Εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία από την αρμόδια Υποεπιτροπή Νησιωτικών και Ορεινών Περιοχών της βουλής και θα συμπεριληφθεί ως ξεχωριστό τμήμα στην έκθεση της Επιτροπής η εισήγηση του Νίκου Ηγουμενίδη για την κάλυψη των νησιωτικών περιφερειών και των ορεινών περιοχών από το ΕΚΑΒ.

Ανάμεσα σε άλλες προτάσεις - ενέργειες που μπορούν να ενισχύσουν τη λειτουργία και την αποτελεσματικότητα του ΕΚΑΒ, σύμφωνα με το βουλευτή είναι η ανασυγκρότηση του νέου οργανισμού με βάση τις ανάγκες ανά περιοχή, την κίνηση ανά τομέα, την αιμοδοσία με νέο προσωπικό με την εξάντληση όλων των διαθέσιμων μέσων, την εξέταση δημιουργίας υπηρεσίας εναέριων μέσων του ΕΚΑΒ, δηλαδή ενός δημόσιου πολιτικού φορέα υπηρεσίας εναέριων μέσων που να υλοποιεί και να περιλαμβάνει συνολικά το σύστημα των αεροδιακομιδών και την ανάπτυξη της τηλεματικής, ώστε να εξαπλωθεί σε όλη την Ελλάδα.

Μιλώντας ο ίδιος στο Ράδιο 9,84 είπε ότι την ευθύνη της ενίσχυσης του ΕΚΑΒ έχει η 7η ΥΠΕ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας.
Παράλληλα επισήμανε προς κάθε κατεύθυνση ότι η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους πολίτες είναι αναφαίρετο συνταγματικό δικαίωμά τους , καθώς είναι ντροπή η μεταφορά τους στις καρότσες των αγροτικών αυτοκινήτων.


Παρέμβαση Νίκου Ηγουμενίδη για την ανάπτυξη του ΕΚΑΒΔημοσιεύτηκε στις 22 Σεπ 2016

Δείτε όλη την εισήγηση του Βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ηγουμενίδη

Υποεπιτροπή νησιωτικών και ορεινών περιοχών της Βουλής(ΕΙΔΙΚΕΣ ΜΟΝΙΜΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ)
Αντικείμενο της υποεπιτροπής είναι η μελέτη των προβλημάτων των περιοχών αυτών, η υποβολή προτάσεων για τη βιώσιμη οικονομική τους ανάπτυξη, την προστασία του οικιστικού και φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση και προβολή της πολιτιστικής παράδοσης.

Δείτε εδώ όλη την συνεδρίαση

Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews