ΕΙΔΗΣΕΙΣ

27/9/16

Ξεκινά εκπαίδευση υπαλλήλων Δήμων και Πυροσβεστικής για οδηγοί ασθενοφόρων στο Νοσοκομείο Χανίων!


Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Εκσυγχρονίζετε…. Τι ΔΕΝ Καταλαβαίνεις;

Αν κάποια στιγμή στην ζωή σου Χρειαστείς Ασθενοφόρο Ποιος θα ήθελες να έρθει;


Ξεκινά εκπαίδευση υπαλλήλων Δήμων και Πυροσβεστικής για οδηγοί ασθενοφόρων
rethemnosnews.gr

Προγραμματίστηκε για τις 29 και 30 Σεπτεμβρίου η  ταχύρυθμη εκπαίδευση υπαλλήλων του Δήμου και της Πυροσβεστικής, που προτάθηκαν από τις υπηρεσίες τους ύστερα από τη συγκατάθεση των ίδιων των εκπαιδευομένων, προκειμένου να  λάβουν πιστοποιητικό καταλληλότητας για να οδηγούν ασθενοφόρα που ανήκουν στα Κ.Υ.

Η συνέργεια που προβλέπεται από το παράλληλο πρόγραμμα (άρθρο 78 του Ν. 4368/2016) θα δίνει λύση σε εξαιρετικά έκτακτες περιπτώσεις όπου δεν θα υπάρχει δυνατότητα να καλυφθεί η μεταφορά ασθενών από τους μόνιμους οδηγούς των Κ.Υ. Η πρώτη φάση υλοποίησης περιλαμβάνει την εκπαίδευση οδηγών για τους Νομούς Χανίων και Ρεθύμνου, και  θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Χανίων από τις 10.00 π.μ-16.00 μ.μ.

Δημοσιεύτηκε 24/9/2016

Πηγή: rethemnosnews.grΑπόσπασμα από κοινή ανακοίνωση-καταγγελία  εργαζομένων ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

« Η Υγεία και η ζωή των πολιτών σε κίνδυνο»


Η πολιτεία αντί να προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες Επείγουσας Προνοσοκομειακής Περίθαλψης πανελλαδικά προσπαθεί με επικίνδυνους και πρόχειρους χειρισμούς να στελεχώσει ασθενοφόρα των Κ.Υ. και του ΕΚΑΒ με οδηγούς από το Π.Σ., οδηγούς Δήμων και όποιον άλλον μπορεί να οδηγήσει δημόσιο όχημα με μόνη εκπαίδευση ένα σεμινάριο  λίγων ωρών το οποίο δεν καλύπτει ούτε την ανάγνωση των περιστατικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Διασώστες του ΕΚΑΒ καθημερινά.

ΧΑΝΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ
Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews