ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/16

Ακόμη περιμένουν στο ΕΚΑΒ Κοζάνης για να μεταφερθούν στο νέο κτήριο!!


Πέμπτη,  15Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τελικά κ. Μυλωνά πόσα είναι αυτά τα μόλις λίγα 24ωρα που απομένουν για την οριστική μετεγκατάσταση;

Με δελτίο τύπου (1/9/2016) και μετά την δημοσιοποίηση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής των εργαζομένων στο κτίριο που στεγάζεται το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης (εμφάνιση τρωκτικών) η διοίκηση του ΕΚΑΒ διαβεβαίωνε ότι η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο θα γινόταν μέσα σε λίγα 24ωρα!

Σχετικό απόσπασμα από το δελτίο τύπου (1/9/2016)
«Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του ΕΚΑΒ όμως,  δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά στο νέο κτίριο, δύο εβδομάδες μετά..


kozan.gr: Ακόμη περιμένουν στο ΕΚΑΒ Κοζάνης για να μεταφερθούν στο νέο κτήριο

Μπορεί να πέρασαν 15 μέρες από το περιστατικό με τα ποντίκια (διαβάστε εδώ), ένα θέμα που προκάλεσε εντύπωση ανά το πανελλήνιο, όμως μέχρι και σήμερα οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ Κοζάνης, δεν έχουν λάβει επίσημη ενημέρωση, για το πότε θα μεταφερθούν στο νέο κτήριο, που είναι έτοιμο και τους περιμένει.

H διοίκηση του ΕΚΑΒ, με ανακοίνωσή της, την 1η Σεπτεμβρίου, σχετικά με το περιστατικό με τα ποντίκια, σημείωνε: “Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών.”

Τελικά κ. Μυλωνά πόσα είναι αυτά τα μόλις λίγα 24ωρα που απομένουν για την οριστική μετεγκατάσταση;

Πόσων ημερών θέμα είναι τελικά;

Αφού οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτηρίου μέχρι σήμερα έχουν ξεπεραστεί, γνωστοποιήστε δημοσίως πότε, ακριβή ημερομηνία, θα γίνει αυτή η περιβόητη μετεγκατάσταση, που, όπως και εσείς έχετε επισημάνει, θα επιλύσει πολλαπλά προβλήματα;

Δημοσιεύτηκε 13/9/2016Δείτε εδώ το δελτίο τύπου του ΕΚΑΒ «Περίεργα περιστατικά και συμπεριφορές, λίγο πριν την οριστική μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο νέο κτίριο»


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews