ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/16

Χωρίς οδηγούς τα Κ.Υ. του Νομού Μαγνησίας....στον Τύρναβο όμως δημιουργείται ο νέος σταθμός ΕΚΑΒ!


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Οδηγούς έχουμε – Νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Τύρναβο – Όταν τα Κέντρα Υγείας γίνονται… απόκεντρα
almyros.gr

Δεν είναι δυνατό να είσαι κάτοικος Αλμυρού και να διαβάζεις την είδηση για νέο σταθμό ΕΚΑΒ στον Τύρναβο και να μην ρωτάς το παράλογο αν υπάρχει. Παράλογοοο;;; Δεν απαντά, άρα λογικό.
Βεβαίως και πρέπει να γίνει νέος σταθμός ΕΚΑΒ στον Τύρναβο, δεν αντιλέγω. Αλλά και το τοπικό Κέντρο Υγείας και άλλα πολλά στη Θεσσαλία, και ιδιαιτέρως στη Μαγνησία, δεν έχουν οδηγούς ασθενοφόρων σε όλες τις βάρδιες. Αναρωτιόμαστε μετά τα πρόσφατα γεγονότα. Πραγματικά πως σκέφτεται ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ. Διαβάστε την είδηση και σχολιάστε παρακαλώ, εν όψει και της συνάντησης των Δημάρχων της Μαγνησίας σχετικά με τις ελλείψεις των Κέντρων Υγείας.

Το έγγραφο της 5ης ΥΠΕ σύμφωνα με το οποίο δημιουργείται σταθμός ΕΚΑΒ στον Τύρναβο, παρουσίασε στη χθεσινή συνεδρίαση του δ.σ. Τυρνάβου ο δήμαρχος Π. Σαρχώσης επισημαίνοντας ότι με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας που έχει εκφραστεί εδώ και δύο δεκαετίες.
Βάσει του εγγράφου το κέντρο υγείας Τυρνάβου θα ενισχυθεί στην παρούσα φάση με έναν ακόμη οδηγό ασθενοφόρου με στόχο στο άμεσο μέλλον να έλθει και τρίτος οδηγός ώστε να καλύπτεται η διακομιδή ασθενών σε 24ωρη βάση, θα υπάρξει ενίσχυση σε ασθενοφόρα και σε πλήρωμα ασθενοφόρου ώστε να λειτουργήσει πλήρως εξοπλισμένος ο σταθμός. Το μόνο που έχει να κάνει ο δήμος είναι να ετοιμάσει το χώρο στον οποίο θα στεγαστούν τα μέλη του σταθμού ΕΚΑΒ.
Επιφυλάξεις
Με αφορμή την ανακοίνωση της δημιουργίας σταθμού ΕΚΑΒ επιφυλάξεις εκφράστηκαν από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης οι οποίοι υποστήριξαν ότι προέχει η ενίσχυση του ίδιου του κέντρου υγείας σε μέσα και προσωπικό.

Πηγή: almyrosalmyros.gr.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews