ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/9/16

Κάλεσε ασθενοφόρο επειδή… πονούσαν τα πόδια μετά από πολύωρη βόλτα στα μαγαζιά


Τετάρτη,  7 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η κακή και άσκοπη χρήση του ασθενοφόρου γίνεται τελικά και σε προηγμένες χώρες όπως η Αγγλία!!

Κάλεσε ασθενοφόρο επειδή… πονούσαν τα πόδια μετά από πολύωρη βόλτα στα μαγαζιά
spark24hnews.gr

Εσείς έχετε πάει ποτέ για ψώνια, περπατώντας ώρες ατελείωτες, καταλήγοντας στο τέλος να μην μπορείτε να «πάρετε τα πόδια σας»; Σας καταλαβαίνουμε…

Οι περισσότεροι κάνουν κουράγιο, οδηγούν, παίρνουν συγκοινωνίες ή ταξί. Στην περίπτωση όμως μιας 32χρονης γυναίκας, έφτασε στο «άλλο άκρο»– κυριολεκτικά.

Κάλεσε το 999 (τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης στην Αγγλία και σε άλλες χώρες), ζητώντας να έρθει ένα ασθενοφόρο να την παραλάβει, καθώς δεν μπορούσε να πάει στο σπίτι της-το οποίο βρισκόταν σε μια απόσταση 3 χιλιομέτρων-έπειτα από μια μεγάλη και κουραστική μέρα περπατήματος.


Το περιστατικό συνέβει την Τρίτη, στο Stratford-upon-Avon του Warwickshire, ενώ η υπηρεσία κυκλοφόρησε την κλήση αυτή την εβδομάδα.

Αξιοσημείωτο είναι πόσο άγνοια εκφράζει η γυναίκα στην καταγεγραμμένη κλήση, ενώ η υπάλληλος κάνει μια σειρά ερωτήσεων για να βεβαιωθεί ότι η γυναίκα βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Η 32χρονη αναφέρει: «Λυπάμαι γι’ αυτό, αλλά στέκομαι όλη μέρα στα πόδια μου και τώρα τα πόδια μου πονάνε τόσο πολύ που δεν μπορώ να περπατήσω.  Καίνε. Προσπάθησα να τα σφίξω ή να τα χαλαρώσω, αλλά δεν άλλαξε τίποτα. Πρέπει να περπατήσω 3 χιλιόμετρα για να φτάσω στο σπίτι μου και δεν νομίζω να μπορέσω σε αυτήν την κατάσταση».

Τόνισε επίσης ότι είχε καλέσει προηγουμένως την αστυνομία, αλλά εκείνοι την παρέπεμψαν να καλέσει την υπηρεσία ασθενοφόρων, καθώς αυτό θέμα δεν αφορούσε την αρμόζουσα αρχή.


Η υπάλληλος, ανέφερε, ότι η υπηρεσία δεν μπορεί να την εξυπηρετήσει, οδηγώντας την στο σπίτι της, εάν δεν υπάρχει κάποιος σοβαρός ιατρικός λόγος που δεν μπορεί να περπατήσει.

Τέλος, η 32χρονη γυναίκα, φανερώς ενοχλημένη, έκλεισε το τηλέφωνο.

Η υπηρεσία του δυτικού Midlands, κατέγραψε την κλήση ως «κατάχρηση του 999», όταν αναρτήθηκε στο Twitter.

Η υπάλληλος, Τζο Μπέρντ είπε:  «Γυναίκα ηλικίας μόλις 32 ετών, κάλεσε το 999 καθώς τα πόδια της πονούσαν, έπειτα από ώρες ψώνιων και θέλει να πάει σπίτι.

Πηγή: spark24hnews.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews