ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/9/16

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ: Η απάντηση στις καταγγελίες των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για την απομάκρυνση της σκυλίτσας που ζει εκεί


Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ

"Το ότι το ζώο είναι χτυπημένο από αυτοκίνητο δεν τους ευαισθητοποίησε;"

Την απάντησή του δίνει το Γραφείο Τύπου του Σ.Ε.Φ. στην καταγγελία των ανθρώπων από τους “Διασώστες-Πλήρωμα Ασθενοφόρου (ΕΚΑΒ)”, οι οποίοι μέσω facebook κατήγγειλαν τους υπεύθυνους του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας ότι ζητούν την απομάκρυνση της σκυλίτσας Μαρίκας, η οποία ζει 12 χρόνια εκεί, για λόγους αισθητικής. 

Η απάντηση έχει ως εξής: “Η Διοίκηση του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας καταβάλλει καθημερινά προσπάθεια για την εξυγίανση και τον καθωσπρεπισμό του περιβάλλοντα χώρου του Σ.Ε.Φ. Αισθανόμαστε την υποχρέωση να φροντίζουμε για την ασφάλεια όλων όσων διέρχονται στον χώρο. Στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας συνομιλήσαμε εχθές με τους υπεύθυνους του ΕΚΑΒ, στους οποίους έχουμε παραχωρήσει γραφεία και θέσεις στάθμευσης των ασθενοφόρων δωρεάν και τους ζητήσαμε να μην εισέρχονται στον χώρο με τα ιδιωτικά τους αυτοκίνητά αλλά να σταθμεύουν στον ενδεδειγμένο χώρο στάθμευσης (όπως άλλωστε κάνουμε όλοι μας).

Επιπρόσθετα τους προτείναμε να τους διαθέσουμε ένα σπίτι σκύλου ώστε το σκυλί που έχουν έξω από το γραφείο τους να μη μένει σε χαρτόκουτα, εκτεθειμένο και βρώμικο και τους συστήσαμε να φροντίζουν την καθαριότητα του σκύλου και του χώρου που αυτό ζει. Σήμερα για κάποιο λόγο δεχόμαστε επιθέσεις, οι οποίες είναι αβάσιμες και προσβάλλουν τόσο τη Διοίκηση αλλά και τους εργαζόμενους του Σταδίου που ανέκαθεν φιλοξενούν κατοικίδια, τα οποία εμβολιάζουν και σιτίζουν με δικά τους έξοδα. 

Μήπως όλη αυτή η προπαγάνδα δεν αφορά στο σκύλο αλλά στη βολή κάποιων, οι οποίοι δεν σέβονται την έννοια «Πεζόδρομος» και προτιμούν να θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή παιδιών, ενηλίκων, περιπατητών, αθλητών αλλά και ζώων. Το ότι ο σκύλος είναι χτυπημένος από αυτοκίνητο δεν τους ευαισθητοποίησε;

Πηγή: petpet.fr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Προσβάλει την αισθητική η «Μαρίκα» σύμφωνα με την διοίκηση του Σ.Ε.Φ., 25/9/2016

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews