ΕΙΔΗΣΕΙΣ

29/9/16

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στο Τ.Ε.Π. του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταύρος

 Φωτογραφία από την συνάντηση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» με το «Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ερυθρού» 28/9/2016

Πέπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» με το «Σωματείο Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός»  με σκοπό την ορθή λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών

Το Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί με τα πρωτοβάθμια σωματεία των Νοσοκομείων με σκοπό τον συντονισμό της δράσης για την λειτουργιά των ΤΕΠ σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις επισκέφθηκε την Τετάρτη 28/9 το Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Η συνάντηση που έγινε με το σωματείο των εργαζομένων (πρόεδρος Βούλα Γεωργάκη) αλλά και με τον εκπρόσωπο των εργαζομένων στο Δ.Σ. του Νοσοκομείου,  διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και η είδηση που προέκυψε είναι ότι από το πρώτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου θα αρχίσει η πιλοτική εφαρμογή της διαλογής των περιστατικών σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις.
Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews