ΕΙΔΗΣΕΙΣ

21/9/16

Περιμένοντας τον Πολάκη!!


Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Περιμένοντας τον Πολάκη
eleftheria.gr

ΤΟΝ νέο τομέα ΕΚΑΒ, στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, αναμένεται να εγκαινιάσει τις επόμενες μέρες ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Τα εγκαίνια ήταν μάλιστα προγραμματισμένα για την προηγούμενη εβδομάδα, αναβλήθηκαν όμως λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του υπουργού, στη Βουλή.
Η επιθυμία του κ. Πολάκη να παραστεί καταδεικνύει τη βούληση του υπουργείου να δημιουργηθεί εκτεταμένο δίκτυο τομέων και σταθμών ΕΚΑΒ στην επαρχία, με επίκεντρο για την ώρα τη Θεσσαλία.
Θυμίζουμε ότι, μετά την πρόσφατη έναρξη λειτουργίας τομέα ΕΚΑΒ στο Μουζάκι, προετοιμάζονται τομείς και σταθμοί ΕΚΑΒ, στα Φάρσαλα, την Αγιά και τον Τύρναβο.
Μ.Κ.

Πηγή: eleftheria.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews