ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/16

Αν κάποια στιγμή στην ζωή σου Χρειαστείς Ασθενοφόρο Ποιος θα ήθελες να έρθει;

Πέμπτη,  8 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Το ΕΚΑΒ Εκσυγχρονίζετε…. Τι ΔΕΝ Καταλαβαίνεις;

Συνεχίζουν οι αντιδράσεις των εργαζομένων του ΕΚΑΒ για τα αρθρα 78 και 89 του  Νόμο 4368/16.
Σύμφωνα με τους εργαζόμενους  τα δυο παραπάνω άρθρα δημιουργουν ένα επικίνδυνο κλίμα το οποίο από την μια βάζει την ζωή των πολιτών σε κίνδυνο και από την άλλη ανοίγει τον δρόμο για την ιδιωτικοποίηση της υγειάς.
                            


Απόσπασμα από κοινή ανακοίνωση-καταγγελία  εργαζομένων ΕΚΑΒ και Πυροσβεστικής.

« Η Υγεία και η ζωή των πολιτών σε κίνδυνο»

Η πολιτεία αντί να προσλάβει το κατάλληλο προσωπικό για να αναβαθμίσει τις υπηρεσίες Επείγουσας Προνοσοκομειακής Περίθαλψης πανελλαδικά προσπαθεί με επικίνδυνους και πρόχειρους χειρισμούς να στελεχώσει ασθενοφόρα των Κ.Υ. και του ΕΚΑΒ με οδηγούς από το Π.Σ., οδηγούς Δήμων και όποιον άλλον μπορεί να οδηγήσει δημόσιο όχημα με μόνη εκπαίδευση ένα σεμινάριο  λίγων ωρών το οποίο δεν καλύπτει ούτε την ανάγνωση των περιστατικών που καλούνται να αντιμετωπίσουν οι Διασώστες του ΕΚΑΒ καθημερινά.

Οι αντιδράσεις των εργαζομένων, εκτός από καταγγελίες και νομική προσφυγή στα δικαστήρια για κατάργηση της συγκεκριμένης νομοθεσίας, συνεχίζονται και με την έκδοση φωτογραφικού υλικού προς ενημέρωση των πολιτών.Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

2 σχόλια :

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν δείτε έναν προς έναν αυτούς που θα φτιάξουν το εκαβ θα καταλάβετε που θα καταντήσει τελικά. Πάρτε υπευθύνους που έβαλαν,πάρτε στελέχη,πάρτε μάτι φάτσες σε φωτογραφίες.Αυτοί είναι όλοι για το τσίρκο και τσίρκο θα μας κάνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews