ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/16

Προσβάλει την αισθητική η «Μαρίκα» σύμφωνα με την διοίκηση του Σ.Ε.Φ.


Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

"Προσβάλλει την αισθητική"

Η Μαρίκα η συμπαθής τετράποδη φίλη όλων των διασωστών-πληρωμάτων ασθενοφόρων που επί 12 έτη ζει στον σταθμό ανεφοδιασμού του ΕΚΑΒ στο ΣΕΦ πρέπει να απομακρυνθεί διότι προσβάλλει την αισθητική του περιβάλλοντος χώρου του ΣΕΦ.

Έτσι αποφάνθηκε η διοίκηση του σταδίου που ενημέρωσε τους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ ότι θα πρέπει να φροντίσουν για την απομάκρυνση της. Να προσθέσουμε ότι την Μαρίκα την φρόντιζαν και την φροντίζουν επί 12 έτη οι υπάλληλοι του ΕΚΑΒ καθώς βρέθηκε εκεί κουτάβι ακόμα με χτυπημένο πόδι. Η Μαρίκα ακόμα και σήμερα κουτσαίνει αλλά αυτό δεν φάνηκε ποτέ να την εμποδίζει από το να δείχνει την ευγνωμοσύνη της προς όλους όσους την φροντίζουν.

Η διοίκηση του ΣΕΦ βέβαια δεν σταμάτησε εκεί καθώς ενημέρωσε τους διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ μέσω ανακοίνωσης που τοιχοκολλήθηκε στον σταθμό ανεφοδιασμού του ΕΚΑΒ που φιλοξενείται στο ΣΕΦ ότι πλέον θα απαγορεύεται η στάθμευση των προσωπικών τους οχημάτων στον περιβάλλοντα χώρο του σταθμού επικαλούμενη λόγους ασφαλείας για τους αθλητές που διαβαίνουν από το συγκεκριμένο σημείο. 

Απορίας άξιο είναι βέβαια το γιατί είναι επικίνδυνη η στάθμευση των προσωπικών οχημάτων των "οδηγών" του ΕΚΑΒ (όπως αναφέρονται στην ανακοίνωση οι διασώστες-πληρώματα ασθενοφόρου) και δεν είναι επικίνδυνα τα ασθενοφόρα που κινούνται και σταθμεύουν στον ίδιο χώρο από τους ίδιους "οδηγούς".

Ίσως θα πρέπει να δώσουμε μικρότερη βαρύτητα στην αισθητική και μεγαλύτερη στην ανθρωπιά.About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews