ΕΙΔΗΣΕΙΣ

19/9/16

Τραυματιοφορείς αρνούνταν να παραλάβουν αναίσθητη στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς – Ζητούσαν να πάει το ΕΚΑΒ που στεγάζεται στον ίδιο χώρο


Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τραυματιοφορείς αρνούνταν να παραλάβουν αναίσθητη
siriosfm.gr

Ένα απαράδεκτο περιστατικό που θα μπορούσε να στοιχίσει το χαμό μιας ανθρώπινης ζωής  συνέβη το πρωί της Παρασκευής στο Εξωτερικό Ιατρείο Ουσιοεξαρτήσεων του ΟΚΑΝΑ στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς.

Νεαρή γυναίκα που είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα, έπεσε αναίσθητη και για περίπου μισή ώρα έγινε μπαλάκι μεταξύ ΕΚΑΒ και τραυματιοφορέων του Νοσοκομείου.

Οι τραυματιοφορείς αρνούνταν να την παραλάβουν, επικαλλούμενοι  σχετική νομοθεσία και ζητούσαν να πάει το ΕΚΑΒ, που επίσης στεγάζεται  σε χώρο του Νοσοκομείου.

Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για συνεχή απαξιωτική αντιμετώπιση των ατόμων που παρακολουθούν το πρόγραμμα από εργαζόμενους του Νοσοκομείου.

Χρειάστηκε η παρέμβαση της Διοικήτριας Ε. Βαλλά για να λυθεί  το πρόβλημα και να μεταφερθεί η κοπέλα.

Το περιστατικό επιβεβαίωσε στο ΣΕΙΡΙΟ ο υπεύθυνος γιατρός του ΟΚΑΝΑ κ. Νικολακάκης.

Πηγή: siriosfm.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews