ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/9/16

Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ Ευβοίας.

Δευτέρα,  5 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, χτες, σεμινάριο που διοργάνωσε το ΕΚΑΒ Ευβοίας για να εκπαιδεύσει στις πρώτες βοήθειες την ομάδα της “FREE & REAL”.

Η FREE & REAL «Freedom of Resources for Everyone, Everywhere & Respect, Equality, Awareness and Learning»  είναι μια μη κερδοσκοπική, μη κυβερνητική οργάνωση , με σκοπό την έρευνα, τη δημιουργία και την εφαρμογή μιας άρτιας κοινωνικής δομής σε μία υπό ανάπτυξη πρότυπη, αυτάρκη οίκο-κοινότητα στην Ελλάδα.

Η “FREE & REAL”  ανάρτησε Ευχαριστήριο προς το ΕΚΑΒ στην σελίδα της στο Facebook.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους του ΕΚΑΒ Εύβοιας που περάσαν την ημέρα τους μαζί μας σήμερα, εκπαιδεύοντας μας στις πρώτες βοήθειες, μία σημαντική γνώση που όλοι οι άνθρωποι πρέπει να γνωρίζουν για όλες τις στιγμές.

Ειδικές ευχαριστίες στον Νίκο Κόκκο που διοργάνωσε το σημερινό σεμινάριο και στην Terina Moka για τον συντονισμό! Επίσης στο εκπαιδευτή μας Τάσο! Να είστε όλοι καλά και σας περιμένουμε στο Spiral Knights Eco-Fest 2016!


Για το ΕΚΑΒNews : Βασίλης Χουλιάρας

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews