ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9/16

Το Σωματείο Ιατρών ΕΚΑΒ για την Βάση Αεροδιακομιδών και την αναβάθμιση του Νοσοκομείου στην Σύρο


Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η νέα Βάση Αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ στην Σύρο αποτελεί αίτημα των ιπτάμενων ιατρών και διασωστών του ΕΚΑΒ εδώ και χρόνια.

Όπως υπάρχει Βάση Αεροδιακομιδών στην Ρόδο για την μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των ασθενών στα Δωδεκάνησα είναι απαραίτητη και η δημιουργία αντίστοιχης Βάσης και στο νησί της Σύρου για την εξυπηρέτηση των κατοίκων των Κυκλάδων.
Αυτή άλλωστε είναι η έννοια της επείγουσας αεροδιακομιδής. Να μην χρειάζεται 3-4 ώρες (αναχώρηση πτητικού μέσου από την Βάση Αεροδιακομιδών στην Ελευσίνα-νησί προορισμού στις Κυκλάδες-επιστροφή στην Ελευσίνα-διακομιδή με ασθενοφόρο σε Νοσοκομείο της Αττικής) για μια διακομιδή επείγοντος περιστατικού.

Το Σωματείο Ιατρών ΕΚΑΒ από δεκαετίες και πλέον αλλά τεκμηριωμένα, όπως φαίνεται και στην πρόταση μέλους του, που ακολουθεί έχει ήδη προτείνει και αποδείξει την σπουδαιότητα και λειτουργικότητα της ανάπτυξης σταθμού Αεροδιακομιδών και όχι μόνο, στο Νοσοκομείο Σύρου.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του «Σωματείου Ιατρών ΕΚΑΒ» με ημερομηνία 26/11/2015
ΠΡΟΤΑΣΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ


Δείτε στο ΕΚΑΒNews


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

7 σχόλια :

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. κανένα σχόλιο για υποβάθμιση? κλείσιμο για να το πάρουν ιδιώτες? μια φώτο με πεσμένο ελικόπτερο ? έστω μια αναφορά στα ερείπια ασθενοφόρα που θα μεταφέρουν τους ασθενείς μέχρι τα ελικόπτερα, που μην νομίζεται ότι θα πληρούν τις προδιαγραφές, θα είναι χάρτινα και αμαρτωλά!!! κάτι ρε παιδιά! είναι δυνατόν να μείνει έτσι η είδηση χωρίς λίγο λάσπη πάνω? έστω ας βγει ένας ανώνυμος να ξεράσει λίγο λάσπη!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σατανικό σχέδιο για να σε ξεκάνουν Χάρη. Σε πάνε κρύο - ζέστη, για να σε έχουν συνέχεια στην τσίτα!

   Διαγραφή
 3. Η βάση αεροδιακομιδων στην Σύρο έπρεπε από χθες να είχε γίνει ,αλλά το Νοσοκομείο της Σύρου από προχθές έπρεπε να ήταν έτοιμο να υποδεχθεί τα περιστατικά των Κυκλάδων στο μεγαλύτερο ποσοστό όπως η παραπάνω ανάλυση αναφέρει . Προϋποθέτει επίσης 24άωρη κάλυψη με ασθενοφόρα στο νησί που θα εξυπηρετούν παράλληλα αν χρειαστεί και τις ανάγκες του Νησιού και την βάση . 24αωρη λειτουργία του αεροδρομίου και πτητικό μέσο που θα μπορεί να προσγειωθεί σε όλα τα νησιά όλο το 24αωρο . Δεν χρειάζεται λάσπη ούτε φωτογραφίες ούτε ερείπια ούτε καμία αναφορά . Αν στηθεί σωστά και όχι βιαστικά θα λειτουργήσει άψογα και προς όφελος των κάτοικων των Κυκλάδων με εξοικονόμηση χρημάτων και δυναμικού και θα κλείσει τα στόματα από μόνο του , σε διαφορετική περίπτωση πάλι μόνο του θα δείξει τις αδυναμίες του αφού θα παραλαμβάνει γρηγορότερα μεν το ελικόπτερο αλλά θα φεύγει για Ελευσίνα αν δεν αντιμετωπιζετε στην Σύρο και μετά οδικός για νοσοκομείο των Αθηνών. Ετσι το ελικόπτερο θα λείπει περισσότερο χρόνο από την περιοχή . Ελπίζω να γίνουν όλα όπως πρέπει

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καπνοπουλε απο οτι ειδες το νοσοκομειο ειναι ο Αξονας αν σεν τοτε δεν

   Διαγραφή
 4. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΟ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews