ΕΙΔΗΣΕΙΣ

15/9/16

«Ταξιτζήδες» και πάλι στο ΕΚΑΒ λόγω κλεισίματος της παθολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Ιεράπετρας


Πέμπτη,  15 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

«Ταξιτζήδες» και πάλι στο ΕΚΑΒ λόγω κλεισίματος της παθολογικής Ιεράπετρας
radiolasithi.gr

Τρέχουν και δε φτάνουν, για άλλη μια φορά, οι εργαζόμενοι του τομέα ΕΚΑΒ Ιεράπετρας, αφού από σήμερα 15 του μήνα που είναι και η μέρα που κλείνει η παθολογική κλινική πρέπει να μεταφέρουν όλα τα περιστατικά που νοσηλεύονται σε άλλα νοσοκομεία.

Αυτό αποκάλυψε ο υπεύθυνος του τομέα κ. Αγγελάκης στο Ράδιο Λασίθι, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι από χτες έως και τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα έχουν γίνει έξι διακομιδές προς το Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Με αυτά αλλά και με τα υπόλοιπα περιστατικά της τριγύρω περιοχής, έχει επέλθει ο κορεσμός στην παθολογική του Αγίου Νικολάου, ώσπου ενημερώθηκε το Νοσοκομείο της Ιεράπετρας για να αποστέλλει πια τα επόμενα περιστατικά στο Νοσοκομείο της Σητείας. Κι αν το ίδιο συμβεί και εκεί οι Ιεραπετρίτες ασθενείς μαζί με τους συνοδούς τους θα βρεθούν τις επόμενες ώρες στο Ηράκλειο.

Αυτή η εικόνα βέβαια είναι αρκετά γνώριμη σε όλους γιατί επαναλαμβάνεται σε μηνιαία βάση τα τελευταία χρόνια, εις γνώσιν της ηγεσίας των εκάστοτε υπουργείων υγείας και των διοικήσεων της ΥΠΕ. Μένει να υλοποιήσουν οι πολιτικοί τα παχυλά λόγια που έχουν εκστομίσει όλα αυτά τα χρόνια προς ψηφοθηρικό και μόνο τελικά όφελος για εκείνους, αφού ακόμα είμαστε …εν αναμονή των παθολόγων.

Πηγή: radiolasithi.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews