ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/9/16

ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ: Με τρομοκρατία και διώξεις σε υποψήφιους συνδικαλιστές του συνδυασμού μας προσπαθεί να παρέμβει στις εκλογές για το Υ.Σ. η διοίκηση του ΕΚΑΒ


Τρίτη,  6 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β.

6-9-2016

Με τρομοκρατία και διώξεις σε υποψήφιους συνδικαλιστές του συνδυασμού μας προσπαθεί να παρέμβει στις εκλογές για το Υ.Σ. η διοίκηση του ΕΚΑΒ

Το νέο ύφος και ήθος της διοίκησης του ΕΚΑΒ….

Εδώ και 12 μήνες γινόμαστε καθημερινά μάρτυρες της επίθεσης που εξαπολύεται σ’ αυτούς που ορθώνουν το ανάστημά τους, ενάντια στις επιλογές που προωθούν την υποβάθμιση και την υπολειτουργία του ΕΚΑΒ, τον κατακερματισμό του και την απαξίωση της υπηρεσίας μας στα μάτια και στη συνείδηση του Ελληνικού Λαού.
Ξεκίνησαν με υπηρεσιακές «εκκαθαρίσεις» έμπειρων στελεχών και πιέσεις σε διευθυντές να παραιτηθούν για να τοποθετήσουν στην θέση τους, πειθήνια όργανα τους, με μοναδικά κριτήρια την κομματική ταυτότητα και σκοπό την κατάληψη της εξουσίας. Κάποιοι από αυτούς δεν άντεξαν το βάρος της ευθύνης και ήδη παραιτήθηκαν!
Συνέχισαν με συνεχείς παρεμβάσεις και προφορικές απειλές σε μέλη του δ.σ. του μεγαλύτερου σωματείου του ΕΚΑΒ, αυτό της Αθήνας, οι οποίες κατέλειψαν σε διώξεις (εκδικητικές μετακινήσεις) αλλά και σε άλλα πρωτοβάθμια σωματεία (ΕΚΑΒ-2 Κεντρικής Μακεδονίας, Θεσσαλίας, Κοζάνης, Καβάλας), για τις συνδικαλιστικές δράσεις και παρεμβάσεις τους, σχετικά με τα οξυμένα προβλήματα της δουλειάς μας. Προσπάθησαν να παρεμποδίσουν ακόμα και τις απεργιακές κινητοποιήσεις με «απουσιολόγια» και έγγραφα από το γραφείο προέδρου που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές Απαγόρευση χρησιμοποίησης ασθενοφόρων οχημάτων κατά τη συμμετοχή του προσωπικού του ΕΚΑΒ σε συνδικαλιστικές κινητοποιήσεις»).

ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΤΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ-ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥΣ

Συνεχείς παρεμβάσεις για τις εκλογές ανάδειξης των μελών στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.
Επόμενη παρέμβαση για την διοίκηση, αυτή την φορά στα συνδικαλιστικά δρώμενα, είναι η ανάδειξη ενός πειθήνιου κομματικού εκπροσώπου της στο Υ.Σ. του ΕΚΑΒ. Ξεκίνησε λοιπόν περιοδείες ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ, ο οποίος έχει αναλάβει να φέρει την αποστολή εις πέρας (εγώ ηγούμαι του συνδυασμού είναι η χαρακτηριστική του δήλωση), προς αναζήτηση υποψηφίων για την στελέχωση του συνδυασμού του, αντί να περιοδεύει με σκοπό την λύση προβλημάτων σε κάθε παράρτημα και τομέα του ΕΚΑΒ.
Το «τυράκι» ήταν οι υποσχέσεις για ανάθεση ή διατήρηση καθηκόντων υπευθύνων σε υπαλλήλους, οι υποσχέσεις για μεταθέσεις, για νέους τομείς-βάσεις, για την κατανομή των 100 θέσεων κ.α.. Παράλληλα με μυστικές (δυστυχώς για κάποιους πρώην συνδικαλιστές και εκπροσώπους μας) συναντήσεις προσπάθησε να διασπάσει τον συνδυασμός μας και να αποτρέψει την κάθοδο μας στις εκλογές για να εξασφαλίσει την μία από τις δύο έδρες (τρεις συνδυασμοί στις εκλογές).
Φυσικά δεν κατάφερε να εμποδίσει την συμμετοχή μας στις εκλογές αλλά ούτε και να περιορίσει όπως ήλπιζε τους συνδικαλιστές υποψήφιους μας. Η ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ συμμετέχει στις εκλογές που θα γίνουν στις 26 Νοεμβρίου και διεκδικεί, έχοντας παρακαταθήκη το 40% από τις περσινές εκλογές για τον εκπρόσωπο στο Δ.Σ.,  την εκλογή των εκπροσώπων της  στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ.


Κίνηση «εσωτερικών διαδικασιών» στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης και στον εκπρόσωπο των εργαζομένων και υποψήφιο της ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ

Για τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ και «στρατηγό» (όπως αυτοαποκαλείται!!) του ψηφοδελτίου ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΒ η ανάδειξη των προβλημάτων από τους συνδικαλιστές δημιουργεί κλίμα ανασφάλειας και  τρομοκρατίας προς τους πολίτες και αποτελεί ποινικό αδίκημα!
Έτσι ξεκίνησε «εσωτερική διαδικασία» (όπως αναφέρεται στο ποιό αντεργατικό δελτίο τύπου του ΕΚΑΒ που έχουμε διαβάσει μέχρι σήμερα..) δηλαδή ΕΔΕ για τις δηλώσεις εργαζομένων αλλά και του γραμματέα του «Εργασιακού  Σωματείου ΕΚΑΒ Δυτ. Μακεδονίας», ο οποίος κατά σύμπτωση είναι και υποψήφιος με τον συνδυασμός μας στις εκλογές για το Υ.Σ., για τις απαράδεκτες συνθήκες εργασίας και την εμφάνιση τρωκτικών στο ημιυπόγειο του Νοσοκομείου Κοζάνης στο οποίο στεγάζεται το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης (30/8/2016).
Αντί η διοίκηση του ΕΚΑΒ να απολογηθεί:
 • Για το χρόνιο πρόβλημα (10-15 χρόνια κυνηγάνε ποντίκια δήλωσε ο αντιπρόεδρος) και να δώσει οριστική λύση με την μετεγκατάσταση στο νέο πρότυπο κτίριο, το οποίο αν και βρήκαν σχεδόν έτοιμο με προσπάθειες άλλων (δήμος, περιφέρεια, διοικήσεις ΕΚΑΒ και του σωματείου) φωτογραφίζονται έξω από αυτό, με τον υπουργό Πολάκη, εγκαινιάζοντας τα νέα ασθενοφόρα, αντί να ολοκληρώσουν τις τελευταίες εκκρεμότητες και να παραδοθεί στους εργαζόμενους και στους πολίτες της Δ. Μακεδονίας.
 • Για την έλλειψη συνεργείου καθαρισμού, στο ημιυπόγειο που στεγάζεται σήμερα, με δική της ευθύνη καθώς η σύμβαση έχει λήξει από τις 31-7-2016 και αναγκάζονται οι εργαζόμενοι να καθαρίζουν οι ίδιοι και να παρακαλάνε τις καθαρίστριες του Μαμάτσειου.
 • Για την ακαταλληλότητα του ημιυπόγειου σύμφωνα με  έκθεση της Επιθεώρησης Εργασίας αλλά και για την έλλειψη Ιατρού Εργασίας και Τεχνικού Ασφαλείας (από τον Ιανουάριο του 2015 έχει λήξει η προηγούμενη σύμβαση)  για τους οποίος αυτή η διοίκηση προσπαθεί από την ημέρα που διορίστηκε (εδώ και 12 μήνες δηλαδή) να ορίσει και αναλάβουν υπηρεσία….
Κατηγορεί και απειλεί με πειθαρχικές κυρώσεις και με απόλυση εργαζόμενους και τον εκπρόσωπο του σωματείου που τυγχάνει να είναι και υποψήφιος στο Υ.Σ. με τον συνδυασμό της ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ. Φτάνει ακόμα και στο σημείο να δηλώσει στις κάμερες των ΜΜΕ: «Την 1η του μήνα να πάνε να πληρωθούνε από τα κανάλια»!!
Ποιοί; οι 115 περίπου εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ Δυτικής Μακεδονίας που με τα 9 συνολικά ασθενοφόρα στην δύναμη κάθε μέρα παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε τρείς παραμεθόριους Τομείς-Νομούς της χώρας (Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας) και στους Τομείς Πτολεμαΐδας-Κοζάνης-Νομός Κοζάνης, κάτω από αντίξοες συνθήκες (μορφολογία εδάφους, μεγάλες διαδρομές, συνεχείς διακομιδές λόγω έλλειψη υγειονομικών σχηματισμών, καιρικές συνθήκες κ.α.).
Στο ίδιο αντεργατικό δελτίο τύπου αναφέρεται επίσης: «Καθιστά σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι δεν θα επιτρέψουμε τέτοιου είδους πραγματικά ή μη γεγονότα να χρησιμοποιούνται από ανεύθυνο-υπεύθυνους, προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ.»
Τους απαντάμε: Είμαστε υπεύθυνοι και περήφανοι για τις πράξεις μας που μόνο σκοπό έχουν το όφελος των εργαζομένων και των πολιτών. Δεν μας τρομάζουν οι απειλές σας. Έχουμε δώσει και συνεχίζουμε να δίνουμε τα δείγματα γραφής μας στο ΕΚΑΒ, μέσα από κορυφαίους ρόλους στα πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου μας, μέσα από τις ομοσπονδίες (ΠΟΠ ΕΚΑΒ-ΠΟΕΔΗΝ) και  συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή, να διεκδικούμε και να παλεύουμε για την δημοκρατία, την ισονομία και τα δικαιώματα των εργαζομένων, χωρίς αποκλεισμούς και εξαιρέσεις. Οι παρεμβάσεις μας θα είναι συνεχείς.
Προσωπικά συμφέροντα δεν έχουμε, μιας και δεν μπορούμε να διοριστούμε  ούτε διοικητές σε Νοσοκομεία ή άλλα ΝΠΔΔ, αλλά ούτε και πρόεδροι Δ.Σ. στο ΕΚΑΒ! Αυτοί εξάλλου, ορίζονται από τον υπουργό και το κόμμα. Δεν εκλέγονται από τους εργαζόμενους.

Στις 26 Νοεμβρίου ψηφίζουμε τους ανεξάρτητους εργαζόμενους της ΕΣΚΕ ΕΚΑΒ

Το ΕΚΑΒ ανήκει στον ελληνικό λαό και υπηρετεί την κοινωνία. Καμία ανοχή στα μικροκομματικά συμφέροντα και στις προσωπικές στρατηγικές.

ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ

ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016 (ημέρα Σάββατο 08:00-17:00) ΕΚΛΕΓΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΑΒ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ Υ.Σ. ΤΟΥ ΕΚΑΒ ΜΕ ΤΗΝ Ε.Σ.Κ.Ε. ΕΚΑΒ

1. ΑΚΡΙΒΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΛΕΡΟΥ
2. ΑΜΑΝΕΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
3. ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ
4. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
5. ΓΕΡΟΝΤΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6. ΔΑΜΑΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ, ΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΤΟΜΕΑΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ
7. ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
8. ΖΑΡΓΙΑΝΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ
9. ΚΑΜΠΟΥΡΕΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ
10. ΚΑΡΑΒΟΛΙΑΣ ΜΙΧΑΗΛ, ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
11. ΚΑΣΙΩΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
12. ΚΑΤΣΑΒΑΡΟΣ ΘΩΜΑΣ, ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΤΟΜΕΑΣ ΠΡΕΒΕΖΗΣ
13. ΚΙΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ
14. ΚΟΪΝΑΚΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
15. ΚΟΜΙΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΤΟΜΕΑΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ
16. ΚΟΡΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
17. ΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ-ΤΟΜΕΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ
18. ΚΟΥΤΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
19. ΚΟΥΤΣΟΧΡΗΣΤΟΣ ΗΛΙΑΣ, ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ
20. ΚΟΦΤΕΡΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
21. ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΠΑΤΡΑΣ
22. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΑΜΟΥ
23. ΜΙΧΑΛΑΤΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΠΑΡΟΥ
24. ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
25. ΜΠΟΥΣΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ
26. ΠΑΡΔΑΛΗΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
27. ΠΟΠΤΣΗΣ ΠΕΤΡΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΕΔΕΣΣΑΣ
28. ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ, ΕΚΑΒ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΒΟΛΟΥ
29. ΣΑΚΚΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ
30. ΣΟΡΟΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ
31. ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
32. ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΑΣ
33. ΤΣΙΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ, ΕΚΑΒ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
34. ΤΣΙΤΣΙΛΙΚΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ
35. ΤΣΙΦΤΕΛΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΚΑΒΑΛΑΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΕΡΡΩΝ
36. ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
37. ΧΑΡΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
38. ΧΑΡΜΠΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜ (ΜΑΚΗΣ), ΕΚΑΒ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ-ΤΟΜΕΑΣ ΣΥΡΟΥ
39. ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
40. ΧΡΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ

Δεν ανεχόμαστε την εγκατάλειψη του ΕΚΑΒ, οι εργαζόμενοι πασχίζουμε και αγωνιούμε για το παρόν και το μέλλον του οργανισμού.
Πηγή: Facebook ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒΔείτε στο ΕΚΑΒNews


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζετε από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

8 σχόλια :

 1. ... πιέσεις σε διευθυντές να παραιτηθούν για να τοποθετήσουν στην θέση τους, πειθήνια όργανα τους, με μοναδικά κριτήρια την κομματική ταυτότητα και σκοπό την κατάληψη της εξουσίας.
  έτσι λέει η ΕΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Ε.Κ.Α.Β.
  μεγάλη η αγωνία για τους διευθυντές "με εξουσία" και δεν κρύβετε !!!
  μήπως επειδή κάνουν τον "τροχονόμο" στις ψήφους και προκρίνουν μετεκλογικά σχήματα;;;
  γιατί, έχουμε δει και τέτοια!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πιο πολύ τροχονόμος από τον Αντιπρόεδρο που γυρνάει όλη την Ελλάδα τσάμπα για να σας μαζεύει ψήφους και να σας μαζεύει στο μαντρί δεν υπάρχει.Οπότε μην κάνεις συγκρίσεις. Εσένα ο διευθυντής σου τώρα δεν σου κάνει;Δεν μπορεί να σου κάνει άλλα ρουσφέτια;Τον ξεζούμισες και έπεσες στην αγκαλιά του Αντιπροέδρου ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αγάπη μόνο, είσαι σίγουρος ή κάνεις υποθέσεις ότι έχω ξεζουμίσει, όπως λες, τον διευθυντή;;; γιατί έτσι, μπορώ κι εγώ να σου πω ότι εσύ, τον δικό σου, του κάνεις π@@@ς...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Καλύτερα π@@@ς΄στον διεθυντή και να είναι κλειστό το στόμα παρά σκυμμένος μπροστά σε ανώτερους του και το στόμα να είναι ανοιχτό και να ρουφιανεύει εκαβίτες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. τοσο πολυ ντρεπεσαι για το ευατον σου και γραφεις με παρατσουκλια;

   Διαγραφή
  2. Κύριε Αθανασόπουλε ντρέπομαι πολύ για μένα αλλά και εσύ έχεις σκύψει για την θεσούλα σου ;εσύ σαν διασωσταράς με άποψη είσαι χαρούμενος με την κατρακύλα του εκαβ;θέλεις οδηγό δήμου για ταίρι σου ή μήπως καλύτερα αν πάθεις κάτι να σε παραλάβει και να σε διακομίσει με τις ατελείωτες γνώσεις που θα αποκτήσει μέσα σε λίγες ώρες ;

   Διαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
 5. όλα τα ξέρεις άτιμε!!!!
  η εμπειρία σου, είναι φανερή...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews