ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/9/16

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Κοζάνης: Εποχές ιδιαίτερα σκοτεινές για την Ελλάδα η ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΑΒ


Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

H ανακοίνωση του συλλόγου εργαζομένων Noσοκομείου Κοζάνης και Κέντρων Υγείας για την ανακοίνωση της διοίκησης του ΕΚΑΒ
kozan.gr

Η ένταση και η οργή με την οποία επιχείρησε να απαντήσει στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ Κοζάνης η διοίκηση του οργανισμού προκαλεί το λιγότερο απορία. Απειλές σε συνδικαλιστές ή στελέχη του ΕΚΑΒ περί «τρωκτικών συμπεριφορών», μάλλον προέρχονται από εποχές ιδιαίτερα σκοτεινές για την Ελλάδα και καλά θα κάνουν αυτοί που απαντούν με κακογραμμένα κείμενα να είναι πιο προσεκτικοί γιατί όλοι κρίνονται, όποιοι κι αν είναι, όσο υψηλή θέση και αν κατέχουν.

Καλούμε τη διοίκηση του ΕΚΑΒ να αντιμετωπίζει τα προβλήματα και τα γεγονότα με τη δέουσα προσοχή και σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους που δίνουν τη μάχη τους στην πρώτη γραμμή και όχι στα παραβάν των διοικήσεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΝΤΕΝΤΗΣ


Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Δημοσιεύτηκε 1/9/2016

Πηγή: kozan.grΔείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews