ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/9/16

Παραιτήθηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ!


Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Με κοινή απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Α. Ξανθού και του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Π. Πολάκη και μετά την από 07-09-2016 αίτηση παραίτησης της Νταπαντά Διονυσίας από τακτικό μέλος, ορίστηκε μέλος του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ σε αντικατάσταση της, η κ. Φράγκου Καλλιόπη του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης.

Έτσι το Δ.Σ. του ΕΚΑΒ διαμορφώνεται ως εξής:
Πρόεδρος Δ.Σ.
Καρακατσιανόπουλος Κων/νος του Γεωργίου, Μηχανολόγος Μηχανικός και αναπληρωτής του ο κ. Κυριαζής Αθανάσιος του Ιωάννη, Ιατρός Αναισθησιολόγος.

Αντιπρόεδρος Δ.Σ.
Μυλωνάς Μιλτιάδης του Γεωργίου, ΤΕ Διοίκηση Επιχειρήσεων και αναπληρωτής του ο κ. Χριστακάκης Σταύρος του Χρήστου, Δικηγόρος με καθεστώς πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.
Νιάκας Βασίλειος του Ευθυμίου, Ιατρός Χειρουργός και αναπληρωτής του ο κ. Μπουγκάς Αλέξανδρος του Μάρκου, Ειδικ. Γενικής Χειρουργικής.

Μέλος
Φράγκου Καλλιόπη του Γεωργίου, κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Α΄, Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και Υποστήριξης του Υπουργείου Υγείας και αναπληρωτής της ο κ. Χριστοφιλόπουλος Μαυροειδής του Γεωργίου, ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού με βαθμό Γ', Προϊστάμενος του Τμήματος Μ.Π.Δ.Σ. και Προϋπολογισμού και με καθήκοντα Προϊσταμένου της Δ/νσης Προϋπολογισμού και Δημοσιονομικών Αναφορών του Υπουργείου Υγείας.

Εκπρόσωπος του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου
Παπανικολάου Παναγιώτης του Γεωργίου, Νευροχειρουργός και αναπληρωτής του ο κ.Ψυχάρης Παναγιώτης του Νικολάου, Ορθοπεδικός.

Εκπρόσωπος των υπηρετούντων ιατρών ΕΣΥ στο ΕΚΑΒ (μονίμων και επί θητεία)
Παπανικολάου Σπυρίδων του Μελετίου, Ιατρός - Διευθυντής ΕΣΥ και αναπληρώτρια του η κ. Ζυγούρα Αναστασία - Ντίνα, Ιατρός - Διευθύντρια ΕΣΥ.

Εκπρόσωπος λοιπών, πλην των ιατρών, εργαζομένων στο ΕΚΑΒ
Παπαδήμας Σταύρος του Γεωργίου, ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων και αναπληρωτής του ο κ. Χαλεπλής Δημήτριος του Αλέξανδρου, ΤΕ Μηχανικών.

Εκπρόσωπος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας
Μπαρμπάκος Ευάγγελος του Γεωργίου, Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας και μέλος του Δ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. και αναπληρωτής του ο κ. Τσιπουράκης Στέφανος του Εμμανουήλ, Δημοτικός Σύμβουλος Αμαρουσίου και μέλος της Επιτροπής Υγείας και Κοινωνικής Πρόνοιας της Κ.Ε.Δ.Ε.Δείτε τις αποφάσεις ορισμού μελών στο Δ.Σ. του ΕΚΑΒΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews