ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/9/16

Επίσκεψη του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ στα Τ.Ε.Π. των Νοσοκομείων Ευαγγελισμός και Αττικόν

Φωτογραφία από την συνάντηση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» με το «Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός (ΣΕΝΕ)» 3/9/2016

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συναντήσεις του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» με τα σωματεία των εργαζομένων στα Νοσοκομεία Ευαγγελισμός και Αττικόν με σκοπό την ορθή λειτουργία των Τμημάτων Επειγόντων Περιστατικών

Επίσκεψη αντιπροσωπείας του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» στα Τ.Ε.Π. των Νοσοκομείων Ευαγγελισμός και Αττικόν πραγματοποιήθηκε τις πρωινές ώρες του Σαββάτου με σκοπό την διαμαρτυρία προς τους Συντονιστές των Τ.Ε.Π. και τον συντονισμό της δράσης με τα σωματεία των δύο Νοσοκομείων για την διευκόλυνση της διαδικασίας παράδοσης και παραλαβής των διακομιζόμενων ασθενών με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στα Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών.

Τα Τ.Ε.Π. των Νοσοκομείων δεν λειτουργούν σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και δεν ανταποκρίνονται ως υπηρεσίες υποδοχής εκτάκτων περιστατικών με σοβαρές προεκτάσεις τόσο στο κοινωνικό σύνολο όσο και στην εύρυθμη λειτουργία του ΕΚΑΒ.

Οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώνονται καθημερινά από την άφιξη στο Νοσοκομείο μέχρι την παράδοση του περιστατικού στον κατάλληλο τμήμα και γιατρό έχει ως αποτέλεσμα την μη εύρυθμη λειτουργία στον βασικό σκοπό του ΕΚΑΒ, δηλαδή στην άμεση παροχή υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας αλλά και την απασχόληση των διασωστών του ΕΚΑΒ με γραφειοκρατικές διαδικασίες τις οποίες σε καμία περίπτωση δεν είναι υποχρεωμένοι να εκτελούν.

Φωτογραφία από την συνάντηση του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ» με το

«Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Αττικόν» 3/9/2016

Το διοικητικό συμβούλιο του σωματείου, αφού ενημέρωσε τους Συντονιστές των ΤΕΠ για τον σκοπό της επίσκεψης, στην συνέχεια συναντήθηκε αρχικά με το «Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου Ευαγγελισμός (ΣΕΝΕ)» και στην συνέχεια με  το «Σωματείο Εργαζομένων Π.Γ.Ν. Αττικόν» με σκοπό την συζήτηση και την προετοιμασία νέων κοινών συναντήσεων με τις διοικήσεις των Νοσοκομείων για την βελτίωση και λύση των προβλημάτων στην υποδοχή των περιστατικών.

Σε αντίθετη περίπτωση το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ» θα προβεί σε νέες εξώδικες δηλώσεις-διαμαρτυρίες προς τις διοικήσεις των Νοσοκομείων.


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews