ΕΙΔΗΣΕΙΣ

1/9/16

Σύντομα κανονική λειτουργία του ΕΚΑΒ Θάσου σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ μετά την απόφαση του Υ.Σ.


Πέμπτη, 1 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Σύμφωνα με τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ κο Μ.Μυλωνά θα μετατεθούν στην Θάσο 5 διασώστες μετά από απόφαση του Υ.Σ. του ΕΚΑΒ το οποίο θα γίνει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016!

Σύντομα κανονική λειτουργία του ΕΚΑΒ Θάσου
proininews.gr

Ο αντιπρόεδρος του ΕΚΑΒ κ. Μυλωνάς Μιλτιάδης μαζί με τον βουλευτή Γιώργο Παπαφιλίππου ήταν το Σάββατο στη Θάσο για θέματα του τμήματος ΕΚΑΒ του νησιού. Δόθηκαν νέες διαβεβαιώσεις για κάλυψη ακόμη 5 θέσεων προσωπικού. Αυτό θα γίνει με απόφαση του υπηρεσιακού συμβουλίου πριν τις 15 Σεπτέμβρη. Πρόκειται για εργαζόμενους άλλων τμημάτων που επιθυμούν να εργαστούν στο ΕΚΑΒ της Θάσου.

Υπό αυτά τα δεδομένα το ΕΚΑΒ Θάσου θα εξασφαλίσει 24ωρη λειτουργία κι εξυπηρέτηση στο τέλος του Σεπτέμβρη αφού το προσωπικό του θα φθάσει στα 10 άτομα (5 υπάρχουν σήμερα).

Δημοσιεύτηκε 29/8/2016

Πηγή: proininews.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews