ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/9/16

Eπανέρχεται, με νέα ανακοίνωση η διοίκηση του ΕΚΑΒ: Χαρακτηρίζει ανεύθυνους επίδοξους μικροκομματάρχες του συνδικαλιστές εργαζόμενους


Πέμπτη,  8 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αναδημοσιεύουμε το δελτίο τύπου με ημερομηνία 8/9/2016 από το Kozan.gr καθώς δεν έχει ακόμα αναρτηθεί μέχρι τώρα (8/9/2016, 23:20) στην επίσημη σελίδα του ΕΚΑΒ www.ekab.gr

Kozan.gr: Eπανέρχεται, με νέα ανακοίνωση η διοίκηση του ΕΚΑΒ: Χαρακτηρίζει ανεύθυνους επίδοξους μικροκομματάρχες του συνδικαλιστές εργαζόμενους

Αθήνα 08 Σεπτεμβρίου 2016

«Η διαχρονική τρομοκρατία των πολιτών, μέσω παρωχημένων συνδικαλιστικών τακτικών και  συμπεριφορών»

Την ώρα που το ΕΚΑΒ, δίνει καθημερινά έναν σκληρό αγώνα για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας προς όφελος της κοινωνίας και για την έγκαιρη ανταπόκριση στα δεκάδες καθημερινά έκτακτα περιστατικά, μερικοί επιμένουν να ασχολούνται μόνο με τα «βαρυσήμαντα» συνδικαλιστικά τους καθήκοντα αδιαφορώντας επιδεικτικά για οτιδήποτε άλλο.

Τον τελευταίο καιρό, γινόμαστε μάρτυρες «αποκάλυψης» προβλημάτων στη λειτουργία των Παραρτημάτων του ΕΚΑΒ Καβάλας και Κοζάνης, που ενώ όπως επικαλούνται αυτοί που τα «αποκαλύπτουν ή αναδεικνύουν» πρέπει πρώτα να ανακοινώνονται στα ΜΜΕ και μετά να ενημερώνονται οι αρμόδιες Διευθύνσεις και η Διοίκηση, προκειμένου να επιληφθούν την αντιμετώπισή τους. Είναι προφανές ότι πρόκειται για την γνωστή παρωχημένη συνδικαλιστική νοοτροπία και τακτική, εξυπηρέτησης πρωτίστως ατομικών συνδικαλιστικών συμφερόντων και κατόπιν των πραγματικών συμφερόντων των εργαζομένων. Όλοι αυτοί όμως οι ανεύθυνοι επίδοξοι μικροκομματάρχες, αδιαφορούν για το γεγονός ότι με τη συμπεριφορά τους, όχι μόνο δεν υπερασπίζονται αποτελεσματικά τα δικά τους συμφέροντα και των εργαζομένων, αλλά με τις «ανακαλύψεις» τους τρομοκρατούν τους πολίτες καθιστώντας τους καχύποπτους απέναντι στη δημόσια υγεία, ενώ ταυτόχρονα απαξιώνουν των καθημερινό αγώνα των πραγματικών εργαζομένων και της διοίκησης, για την αναβάθμιση της δημόσιας υγείας και των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ.

Θα θέλαμε για άλλη μια φορά να καταστήσουμε σαφές σε όλους αυτούς, ότι η καθημερινή προσπάθεια της διοίκησης του ΕΚΑΒ για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της κάλυψης των αναγκών της κοινωνίας, είναι πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες. Το συμφέρον των πολίτων και της κοινωνίας είναι αδιαπραγμάτευτα και επιβάλουν την καθημερινή μας προσήλωση στην αντιμετώπιση των πραγματικών προβλημάτων και στην εξάλειψη της τρομοκρατίας της «αποκάλυψης» και της «ανάδειξης».


Πηγή: kozan.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

5 σχόλια :

 1. ...αναρωτιέμαι, η Διοίκηση του ΕΚΑΒ βγάζει δελτία τύπου στα Μέσα Ενημέρωσης προς απάντηση στους εργαζομένους του ΕΚΑΒ; αυτός είναι ο ρόλος της; δεν καταλαβαίνει κανείς τους -1,2 ακούει κανείς;;;- πως αν μη τι άλλο όλα αυτά αποδεικνύουν τόσο το εσωτερικό-διοικητικό μπάχαλο που υπάρχει, όσο και την παντελή τους αδυναμία να διοικήσουν και να οργανώσουν;;; αυτοί που τα γράφουν προφανώς κι αν γνώριζαν τι πρέπει να κάνουν (ας διαβάσουν στο site του ΕΚΑΒ ποιος είναι ο σκοπός της Διοίκησης του ΕΚΑΒ) «για την βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών και της κάλυψης των αναγκών της κοινωνίας» δεν θα γελοιοποιούσαν επί καθημερινής βάσης όλους εμάς στο ΕΚΑΒ – αφού οι ίδιοι ΔΕΝ «είναι πάνω από μικροκομματικά συμφέροντα και ατομικές φιλοδοξίες»...ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ! Κατάντησαν το ΕΚΑΒ γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ...

  Και πάλι ΜΠΡΑΒΟ στο (ή στους) συντάκτη-ες, αυτής της απίστευτης ανακοίνωσης Δημόσιου Οργανισμού! Τα λεφτά που τους πληρώνει το κράτος πιάνουν τόπο, τελικά!

  ΥΓ (πάλι καλά που οι «επίσημες» ανακοινώσεις του ΕΚΑΒ –βλέπε αυτή με την ΑΕΜΥ που ενώ στην αρχή την ανέβασαν στο site του ΕΚΑΒ στη συνέχεια την εξαφάνισαν...- είναι μεν χωρίς σημεία στίξης και ασύντακτες αλλά –ευτυχώς- όχι με κεφαλαία γράμματα και ανορθόγραφες, παρόλο που η «εκφράσεις»– και ο «στόμφος» των προτάσεων – θυμίζουν πολύ (μα πάρα πολύ) κάποιον σχετικό με αλεύρια...που κάνει παρέα με κάτι άλλους «αλευρόμαγκες» όλη τη μέρα αλλά και – από ότι ακούγεται - και όλη τη νύχτα...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το συμφέρον της κοινωνίας και των πολιτών ειναι να μπορεί ο ασθενής να διακομιζεται στους υγειονομικούς σταθμούς με σύγχρονα μέσα και οχι με ασθενοφόρα που με το που βγαίνεις κανεις εμετο.Να παίρνει τηλέφωνο για επείγον περιστατικό και να μην ακούει τον τηλεφωνητή να λέει (δεν εχω ασθενοφόρο μηπως μπορείτε να το μεταφέρετε μόνος σας;)Να μπορεί ο διασώστης να ανταπεξέλθει στο επειγον περιστατικό χωρις πριν να εχει τεντωσει κάνοντας εξιτηρια.Το συμφέρον της κοινωνίας είναι το ΕΚΑΒ να αναβαθμιστεί και να μπει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και οχι να βαζουμε οδηγους να κανουν χωρίς εκπαιδευση τους διασώστες.Οι πραγματικοι τρομοκράτες ειναι αυτοί που πιστευουν οτι με το μαστίγιο μπορουν να αλλαξουν μια υπηρεσία η οποία στηρίζεται στο φιλοτιμο των εργαζομένων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ...και συμπληρώνω (μετά από μια απλή αντιγραφή από το www.ekab.gr): «Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΚΑΒ αποτελεί το ανώτατο όργανο που διοικεί το ΕΚΑΒ. Το ΔΣ αποφασίζει και προβαίνει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που συμβάλλει στην πραγματοποίηση των στόχων και σκοπών του ΕΚΑΒ...».Ανατρέχοντας στους στόχους-σκοπούς του ΕΚΑΒ (πάλι από το www.ekab.gr): «...Σκοπός του ΕΚΑΒ είναι: ο συντονισμός της παροχής σε έκτακτες περιπτώσεις άμεσης βοήθειας και επείγουσας ιατρικής φροντίδας στους πολίτες και η μεταφορά των πολιτών αυτών σε μονάδες παροχής υπηρεσιών υγείας». Κατόπιν αυτών η κατά άλλα αμερόληπτη (και μη κομματική) Διοίκηση αρκείτε απλά να βγάζει ανακοινώσεις εναντίον των εργαζομένων του ΕΚΑΒ, οι οποίοι επισημαίνουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται και δημιουργούν πρόβλημα στην επίτευξη του επίσημου «σκοπού της δημόσιας υπηρεσίας» που εργάζονται...

   Διαγραφή
 4. άρα είμαστε σε καλό δρόμο.
  κατάφερε να ξυπνήσει κάποιους, από τον ύπνο του δικαίου, χρόνων τώρα αυτή η κυβέρνηση, γιατί ξάφνου ανακάλυψαν ότι ειναι κομματική η διοίκηση στο ΕΚΑΒ !!!!!
  μα ο κύριος Νίκος, ο πρώην, τι ήταν δηλαδή, ουδέτερος;;; η επειδη ήταν της Ν.Δ. και κολλητός σας;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews