ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20/9/16

Τα Healthcare Business Awards 2016 βράβευσαν τον Συντονιστή Διευθυντή των Ιατρικών Υπηρεσιών της Κ.Υ. του ΕΚΑΒ Δημήτρη Πύρρο!, Βίντεο


Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τιμητική βράβευση είχε και ο Δημήτρης Πύρρος, Συντονιστής Διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΚΑΒ και επικεφαλής του Ειδικού Τμήματος Ιατρικής των Καταστροφών.
Πρόκειται για μία προσωπικότητα που έχει προσφέρει σημαντικό έργο όχι μόνο σε εθνικό, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, έχοντας ταυτίσει το όνομά του με την επείγουσα ιατρική, τη διάσωση και την αρωγή των συνανθρώπων μας κάτω από εξαιρετικά αντίξοες συνθήκες. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης για τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Επείγουσας Κλήσης 112, καθώς και μέλος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Παγκόσμιας Ένωσης Ιατρικής των Καταστροφών και Επείγουσας Ιατρικής.

Βίντεο
Επιβράβευση επιχειρηματικής αριστείας και κοινωνικής προσφοράς

Σε μια εορταστική ατμόσφαιρα, από την οποία δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές και με την παρουσία 300 και πλέον καλεσμένων, διακεκριμένων εκπροσώπων του κλάδου Υγείας, ολοκληρώθηκε η τελετή απονομής των Healthcare Business Awards 2016, που διοργανώθηκε στο Divani Apollon στο Καβούρι. Τα Healthcare Business Awards επιβράβευσαν την επιχειρηματική αριστεία, την καινοτομία, τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες και τις βέλτιστες πρακτικές των επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών του κλάδου. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της διοργάνωσης βραβεύτηκαν Φαρμακευτικές Επιχειρήσεις, Επιχειρήσεις Ιατροτεχνολογικού Εξοπλισμού, Νοσοκομεία-Ιδιωτικές Κλινικές-Διαγνωστικά Κέντρα, Σύλλογοι Ασθενών, Ιατρικοί Σύλλογοι -Ιατρικές Επιστημονικές Εταιρείες, Πανεπιστήμια-Ερευνητικά Κέντρα-Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, MKO, εταιρείες e-Health, Start-ups στην Υγεία, καθώς και Εθνικές Πρωτοβουλίες για την Υγεία.

Συνέχεια… εδώ
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews