ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/16

Διοίκηση ΕΚΑΒ:Τόλμησες να συμμετάσχεις στην κινητοποίηση; Αύριο στις 10 στο γραφείο του αντιπροέδρου κου Μυλωνά για να υποστείς τις συνέπειες!!


Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016                 
ΕΚΑΒNews

Με απαγορεύσεις και τρομοκρατία προσπαθεί η διοίκηση του ΕΚΑΒ να καταστείλει το αγωνιστικό φρόνημα των εργαζομένων.

Να παρουσιαστούν ενώπιον του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κου Μιλτιάδη Μυλωνά κλήθηκαν αύριο όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση της περασμένης εβδομάδας.

Όλοι αύριο Τετάρτη στις 9:00 στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ στην Κ.Υ. 

Ο ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΕΚΑΒ


Παραθέτουμε σημερινά δημοσιεύματα συμπαράστασης στο Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ και στους διωκόμενους απεργούς εργαζόμενους.

Διοίκηση ΕΚΑΒ: Τόλμησες να συμμετάσχεις στην κινητοποίηση; Αύριο στις 10 στο γραφείο μου
ergasianet.gr

Νέα επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων - Το Σωματείο Εργαζομένων καλεί την Τετάρτη 26 Οκτώβρη, στις 9 πμ., τους εργαζομένους αλλά και συνδικαλιστικούς φορείς σε έκτακτη γενική συνέλευση για να μην περάσει το κλίμα τρομοκρατίας

Δείτε εδώ την συνέχεια..


Προσπάθεια εκφοβισμού σε βάρος τους από τη διοίκηση του ΕΚΑΒ καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι
protothema.gr

Κλήσεις σε απολογία
Να παρουσιαστούν ενώπιον του αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ κλήθηκαν αύριο όσοι συμμετείχαν στην κινητοποίηση της περασμένης εβδομάδας

Πρωτοφανή προσπάθεια εκφοβισμού εργαζομένων του ΕΚΑΒ από τη διοίκηση του Κέντρου, καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων.

Όπως αναφέρει  το Σωματείο, κλήθηκαν από τον αντιπρόεδρο του ΕΚΑΒ σε… απολογία οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης, 20 Οκτωβρίου, έξω από τη Βουλή για την απόσυρση της τροπολογίας με την οποία ανοίγει η πόρτα του ΕΚΑΒ στους ιδιώτες.  Ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού έδωσε εντολή στο Γραφείο Κινήσεως να καλέσει τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 20ης Οκτωβρίου για να παρουσιαστούν την Τετάρτη 26-10 και ώρα 10πμ στο γραφείο του.

Δείτε εδώ την συνέχεια..
Νέα επιχείρηση τρομοκράτησης των εργαζομένων από τη Διοίκηση του ΕΚΑΒ
ygeionomikoi.gr

Το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ καταγγέλλει τη Διοίκηση ότι επιχειρεί για μια ακόμα φορά να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που αντιδρούν και κινητοποιούνται ενάντια στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του οργανισμού.

Συγκεκριμένα με εντολή του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ καλούνται οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην πρόσφατη κινητοποίηση στη Βουλή να παρουσιαστούν αύριο στο Γραφείο του.

Πρέπει να επισημάνουμε ότι η Διοίκηση του ΕΚΑΒ πρόσφατα είχε προχωρήσει σε μετακινήσεις των μελών του προεδρείου του Σωματείου γεγονός που χαρακτηρίστηκε ως συνδικαλιστική δίωξη.

Δείτε εδώ την συνέχεια..
Προσπάθεια εκφοβισμού καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ
newpost.gr

Απόπειρα εκφοβισμού απο πλευράς της διοίκησης καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ, με αφορμή την συμμετοχή τους σε κινητοποίηση που πραγματοποίησαν έξω απο τη Βουλή.

Όπως καταγγέλλουν, «ο Αντιπρόεδρος του Οργανισμού έδωσε εντολή στο Γραφείο Κινήσεως να καλέσει τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 20ης Οκτωβρίου έξω από τη Βουλή για να παρουσιαστούν την Τετάρτη 26-10 και ώρα 10 στο γραφείο του».

Δείτε εδώ την συνέχεια..


Συνδικαλιστικές διώξεις καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ!
ygeia360.gr

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το απόγευμα της Τρίτης 25 Οκτωβρίου το ygeionomikoi.gr, "το σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ καταγγέλλει τη Διοίκηση ότι επιχειρεί για μια ακόμα φορά να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους που αντιδρούν και κινητοποιούνται ενάντια στα σχέδια ιδιωτικοποίησης του οργανισμού.

Συγκεκριμένα με εντολή του Αντιπροέδρου του ΕΚΑΒ καλούνται οι εργαζόμενοι που συμμετείχαν στην πρόσφατη κινητοποίηση στη Βουλή να παρουσιαστούν αύριο στο Γραφείο του.

Δείτε εδώ την συνέχεια..


Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Μας εκφοβίζει η Διοίκηση επειδή απεργήσαμε!
healthreport.gr

Για προσπάθεια εκφοβισμού εργαζομένων από πλευράς Διοίκησης επειδή απήργησαν ενάντια στην τροπολογία που επιτρέπει τη σύναψη συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες από το ΕΚΑΒ, καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων.

Δείτε εδώ την συνέχεια..Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί για την Τετάρτη το σωματείο των εργαζομένων στο ΕΚΑΒ

Με κατεπείγουσα ειδοποίηση το Δ.Σ.. του σωματείου των εργαζομένων στο Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) καλεί για την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου, στις 9 π.μ., στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ, στον Χολαργό, την ΑΔΕΔΥ, την ΠΟΕΔΗΝ, καθώς και πρωτοβάθμια σωματεία του χώρου της Υγείας, "για συμπαράσταση στους εργαζόμενους του Κέντρου που δέχτηκαν εκφοβισμό από την διοίκηση!".


Εργαζόμενοι ΕΚΑΒ: Μας εκφοβίζει η Διοίκηση επειδή απεργήσαμε!
sismanoglio.blogspot.gr

Για προσπάθεια εκφοβισμού εργαζομένων από πλευράς Διοίκησης επειδή απήργησαν ενάντια στην τροπολογία που επιτρέπει τη σύναψη συμβάσεων με ιδιωτικές εταιρείες από το ΕΚΑΒ, καταγγέλλει το Σωματείο των Εργαζομένων.

Όπως επισημαίνει το Σωματείο Εργαζομένων του ΕΚΑΒ: «Θέλουμε να καταγγείλουμε την Διοίκηση του ΕΚΑΒ και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο του Οργανισμού, ο οποίος έδωσε εντολή στο Γραφείο Κινήσεως να καλέσει τηλεφωνικά όσους εργαζόμενους συμμετείχαν στην κινητοποίηση της 20ης Οκτωβρίου έξω από την Βουλή για να παρουσιαστούν την Τετάρτη 26-10 και ώρα 10 στο γραφείο του.

Δείτε εδώ την συνέχεια..
Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews