ΕΙΔΗΣΕΙΣ

8/10/16

Λάρισα: Εκδήλωση του ΕΚΑΒ στην πλατεία Αγ. Νικολάου για την καρδιακή ανακοπή στις 12.10


Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Εκδήλωση του ΕΚΑΒ στην πλατεία Αγ. Νικολάου για την καρδιακή ανακοπή
perivolos.gr

Στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας ευαισθητοποίησης για την Καρδιακή Ανακοπή, το ΕΚΑΒ Λάρισας έχει προγραμματίσει να πραγματοποιήσει ανοιχτή εκπαιδευτική – ενημερωτική δραστηριότητα, την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2016, από τις 10 έως τις 2 το μεσημέρι, στην Πλατεία Αγ. Νικολάου.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τις παρακάτω ενότητες:
• Διάλεξη, Επίδειξη & Πρακτική εξάσκηση στην Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ/ΑΕΑ) σε Ενήλικες, Παιδιά και Βρέφη με ειδικά εκπαιδευτικά προπλάσματα και Αυτόματους Εξωτερικούς Απινιδωτές (σύμφωνα με τις νεότερες κατευθυντήριες οδηγίες του ERC).
• Διάλεξη, Επίδειξη & Πρακτική εξάσκηση στην τεχνική Απόφραξης Αεραγωγού από ξένο σώμα σε Ενήλικες, Παιδιά και Βρέφη.
Επίσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα διανέμονται εκπαιδευτικά – ενημερωτικά φυλλάδια με οδηγίες, και θα γίνεται προβολή εκπαιδευτικών video και παρουσιάσεων (power point) που αφορούν στο ρόλο του ΕΚΑΒ καθώς και παρουσίαση φωτογραφικού υλικού από δραστηριότητες του ΕΚΑΒ.
Στους ίδιους χώρους θα βρίσκονται και οχήματα του ΕΚΑΒ (Ασθενοφόρο και Μοτοσικλέτα) με σκοπό την επίδειξη του εξοπλισμού και των μέσων που διαθέτουν, καθώς και των δυνατοτήτων και πλεονεκτημάτων που τα χαρακτηρίζουν.

Δημοσιεύτηκε 7/10/2016

Πηγή: perivolos.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews