ΕΙΔΗΣΕΙΣ

7/10/16

Καραβάνι Αλληλεγγύης για την Υγεία από τη Γαλλία, 15-22/10


Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Η συλλογικότητα «Αλληλεγγύη Γαλλία – Ελλάδα για την υγεία» Παρισιού και 25 άλλες συλλογικότητες αλληλεγγύης με τον ελληνικό λαό που εδρεύουν στην Γαλλία αποφάσισαν να οργανώσουν ένα καραβάνι αλληλεγγύης τον Οκτώβριο του 2016. Το καραβάνι θα ξεκινήσει απο τη Lyon στις 15 Οκτωβρίου με κατεύθυνση την Ελλάδα. Ο σκοπός του καραβανιού είναι η μεταφορά ιατροφαρμακευτικού υλικού απο τη Γαλλία στην Ελλάδα.

Πρόκειται για ένα καραβάνι αλληλεγγύης το οποίο πραγματοποιείται με τη συμμετοχή εθελοντών και μεταφέρει υλικό το οποίο έχει συλλεχθεί από όλες αυτές τις συλλογικότητες και προέρχεται απο γάλλους πολίτες που θέλησαν να συμμετέχουν σε αυτό το αυτοδιαχειριζόμενο δίκτυο κινητοποίησης και να δείξουν την αλληλεγγύη τους έμπρακτα μέσα απο τη συμμετοχή τους.

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, ανταποκρινόμενο στο κάλεσμα του καραβανιού και στις σχέσεις αλληλεγγύης που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια με την συλλογικότητα «Αλληλεγγύη Γαλλία – Ελλάδα για την υγεία», θα οργανώσει εκδήλωση για την υποδοχή του καραβανιού το Σάββατο 22/10 στις 6μμ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Ελληνικού, δίπλα από το ιατρείο του. Καλεί, δε, όλα τα αυτοοργανωμένα κοινωνικά ιατρεία, άλλες αυτοοργανωμένες συλλογικότητες αλληλέγγυας συνεργασίας καθώς και όποιους πολίτες θέλουν να πάρουν μέρος.

Θα γίνουν χαιρετισμοί και σύντομες αναφορές για την αλληλεγγύη και τις προοπτικές της, από όλους όσοι το επιθυμούν και το δηλώσουν, ενώ τα φάρμακα και το ιατρικό υλικό, που θα προσκομίσει το καραβάνι προορίζονται και θα διατεθούν στα κοινωνικά ιατρεία.

Πηγή: ygeionomikoi.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews