ΕΙΔΗΣΕΙΣ

11/10/16

Μετά από... 19 μήνες αποκαλύπτουν στη «Διαύγεια» χρηματοδοτήσεις 24 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!


Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Μετά από... 19 μήνες αποκαλύπτουν στη "Διαύγεια" χρηματοδοτήσεις 24 εκατ. ευρώ σε ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας!

Από Βασίλη Βενιζέλο

Με "καθυστέρηση" περίπου... 14 - 19 μηνών, η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανήρτησε σωρηδόν το μεσημέρι της Τρίτης 11 Οκτωβρίου στη "Διάυγεια"... δεκατέσσερις (14) υπουργικές αποφάσεις του τότε υπουργού Υγείας Παναγιώτη Κουρουμπλή, με τις οποίες χρηματοδοτούνται ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας με το συνολικό ποσό περίπου των 24 εκατ. ευρώ και με ημερομηνίες υπογραφής από τον Φεβρουάριο του 2015 έως τον Αύγουστο του 2015!

Είναι προφανές ότι η όψιμη ανάρτηση των 14 αποφάσεων του Παναγιώτη Κουρουμπλή σχετίζεται με τον έλεγχο στις χρηματοδοτήσεις των ΜΚΟ της Ψυχικής Υγείας, τον οποίον έχει διατάξει πριν από... επτά μήνες ο γενικός επιθεωρητής του Σώματος Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας - Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) Σταύρος Ευαγγελάτος και στον οποίον κωλυσιεργούν ορισμένοι εκ της διεύθυνσης Ψυχικής Υγείας του υπουργείου Υγείας, για ευνόητους, προφανέστατα, λόγους...

Πηγή: ygeia360.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews