ΕΙΔΗΣΕΙΣ

12/10/16

Τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στη Σύρο από 24 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Π. Πολάκης

Ο υπουργός Υγείας και ο δήμαρχος Σύρου Ερμούπολης στο αεροδρόμιο Σύρου

Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στη Σύρο από 24 Οκτωβρίου ανακοίνωσε ο Π. Πολάκης
cycladesvoice.gr

Τη λειτουργία βάσης ΕΚΑΒ στη Σύρο από 24 Οκτωβρίου εξήγγειλε ο υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, που επισκέπτεται σήμερα το νησί. Η δημιουργία βάσης ΕΚΑΒ στις Κυκλάδες αποτελούσε πάγιο αίτημα επί χρόνια των τοπικών κοινωνιών των Κυκλάδων, ώστε όποτε είναι απαραίτητη η αεροδιακομιδή ασθενών από τα νησιά σε νοσοκομεία να αντιμετωπίζεται άμεσα....


Ο υπουργός Υγείας επισκέφθηκε σήμερα Τετάρτη τη Σύρο, προκειμένου να επιστατήσει την πορεία των εργασιών που απαιτούνται για τη λειτουργία της βάσης του ΕΚΑΒ.

Στο αεροδρόμιο της Σύρου τοN υπουργό Υγείας, υποδέχθηκε ο δήμαρχος, Γιώργος Μαραγκός, που ευχαρίστησε τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Εθνικής Άμυνας, το ΕΚΑΒ και την ΥΠΑ για την καθοριστική συνεισφορά τους σε αυτήν τη σπουδαία εξέλιξη!

Πηγή: cycladesvoice.gr


Επίσκεψη του αναπληρωτή υπουργού Υγείας στη Σύρο

Γραφείο Τύπου Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας

Δελτίο Τύπου

Αθήνα, 12 Οκτωβρίου 2016

Τη Σύρο επισκέφθηκε σήμερα ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, συνοδευόμενος από τους βουλευτές Κυκλάδων του ΣΥΡΙΖΑ Αντώνη Συρίγο και Νίκο Συρμαλένιο, τον πρόεδρο του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) Κώστα Καρακατσιανόπουλο, το διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) Κώστα Λιτζεράκο και κλιμάκιο της Αεροπορίας Στρατού, προκειμένου να επιθεωρήσουν την πρόοδο της διαδικασίας για την εγκατάσταση στο νησί, σταθμού αεροδιακομιδών του ΕΚΑΒ.

Η δράση αυτή, η οποία συμφωνήθηκε μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας  και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη,  υλοποιείται  σε συνεργασία με την Αεροπορία Στρατού, η οποία θα διαθέσει ελικόπτερο NH-90. Η λειτουργία του σταθμού αναμένεται να ξεκινήσει από τις 24 Οκτωβρίου 2016.

Στο πλαίσιο του ταξιδίου ο αναπληρωτής υπουργός επισκέφθηκε και το Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στο οποίο και ξεναγήθηκε από τη διοικήτρια Μαργαρίτα Μπουραντά. Ο ρόλος του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου, το οποίο έχει ενισχυθεί σημαντικά, αναβαθμίζεται καθώς θα είναι ο κύριος προορισμός των αεροδιακομιδών από τα νησιά των Κυκλάδων.


Πηγή: moh.gov.grΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews