ΕΙΔΗΣΕΙΣ

3/10/16

Ευχαριστήριο δημάρχου Κισσάμου για τους εθελοντές οδηγούς στο ΕΚΑΒ!! - Εκπαιδεύτηκαν 3 υπάλληλοι του δήμου!


Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Να δούμε τι άλλο θα επινοήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κος Πολάκης για να μπορέσει να εφαρμόσει στην πράξη την ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ διάταξη με την οποία δίνεται η δυνατότητα  σε υπαλλήλους των δήμων με επαγγελματικό δίπλωμα να «μεταμορφωθούν» σε διασώστες με 6 ώρες εκπαίδευση!

Ο δήμαρχος Κισσάμου, εκλογική περιφέρεια του κου Πολάκη, ευχαριστεί με επιστολή που απέστειλε στα ΜΜΕ τους τρεις υπαλλήλους-οδηγούς του δήμου του, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή ως εθελοντές οδηγοί σε πρόγραμμα ταχύρυθμης εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ που πραγματοποιήθηκε στις 29/30 Σεπτεμβρίου στο Νοσοκομείο Χανίων.

Την εκπαίδευση πραγματοποίησε ο Δ/ντης του ΕΚΑΒ Κρήτης Ν. Γιαννακουδάκης και δύο διασώστες από τον Τομέα ΕΚΑΒ Χανίων.Ευχαριστήριο δημάρχου Κισσάμου για τους εθελοντές οδηγούς στα ΕΚΑΒ!!
flashnews.gr

Ο Δήμαρχος Κισσάμου, κ. Σταθακης Θεόδωρος και ο  Αρμόδιος Αντιδήμαρχος για θέματα υγείας, κ. Γλαμπεδάκης Βασίλειος,  ευχαριστούν από καρδιάς τους υπαλλήλους του Δήμου Κισσάμου  και συγκεκριμένα τον κ. Χοχλάκη Ιωάννη , κ. Κουνελακη Βασίλειο και τον κ. Θύμη Γεώργιο, οι οποίοι δήλωσαν συμμετοχή ως εθελοντές οδηγοί στο Ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Κισσάμου, αφιερώνοντας τον ελεύθερο χρόνο τους στην ταχύρυθμη εκπαίδευση του ΕΚΑΒ,  που πραγματοποιήθηκε στις 29-30 Σεπτεμβρίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων ΅Ο Αγιος Γεώργιος΅.

Τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια για το υψηλό αίσθημα ευθύνης, τον επαγγελματισμό και την ευαισθησία  τους προς τον συνάνθρωπο μας. 

Οι ανωτέρω υπάλληλοι του Δήμου θα  προσφέρουν  τις υπηρεσίες τους, όταν αυτό καταστεί αναγκαίο,  σε έκτακτες και επείγουσες  περιπτώσεις, βοηθώντας τους πολίτες και τους επισκέπτες του Δήμου μας.

Πηγή: flashnews.gr

Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

1 σχόλιο :

  1. βόδια διασώστες που εκπαίδευσαν υπάλληλους απο δήμο και νομίζουν ότι κάτι έκαναν.Τον κακό τους τον καιρό έκαναν οι χαζοβιόληδες. Κακό στο Εκαβ κάνουν αλλά μυαλό κουκούτσι,μόνο γλώσσα δυό μέτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews