ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/16

4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής


Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016             
ΕΚΑΒNews4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής σας προσκαλεί στο 4ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής που θα γίνει στην Αθήνα, στο ξενοδοχείο Royal Olympic στις 9 και 10 Δεκεμβρίου 2016.
Τα ΤΕΠ έχουν αρχίσει να στελεχώνονται με ιατρικό προσωπικό αποκλειστικής απασχόλησης και αποτελεί δέσμευση της πολιτείας η αυτόνομη λειτουργία τους με προσωπικό εκπαιδευμένο στην Επείγουσα Ιατρική.
Εμείς, διασώστες, νοσηλευτές και γιατροί  οφείλουμε να αποδεικνύουμε καθημερινά τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την προσφορά μας στους ασθενείς με επείγοντα ιατρικά προβλήματα.
Το 4ο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής σας προσφέρει ένα δυνατό διήμερο με παρουσιάσεις ασφαλούς αντιμετώπισης δεκάδων περιστατικών από την καθημερινή εφημερία, με βάση διαγνωστικά και θεραπευτικά πρωτόκολλα. Το Σεμινάριο συμπληρώνεται με 4  φροντιστήρια βασικών γνώσεων επείγουσας ιατρικής και 2 Σεμινάρια Υπερήχων.
Αγαπητοί συνάδελφοι, λόγω της φύσης του Σεμιναρίου ο αριθμός των εγγραφών είναι σχετικά περιορισμένος και σας παρακαλούμε θερμά να δηλώσετε την συμμετοχή σας έγκαιρα.Πληροφορίες για την εγγραφή σας στο 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής

Για τα μέλη της ΕΕΕΙ, στο κόστος εγγραφής στο 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής συμπεριλαμβάνεται η ετήσια συνδρομή τους στην Εταιρεία μας.
Για όσους επιθυμούν να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Επείγουσας Υπερηχοτομογραφίας, το κόστος εγγραφής είναι 170 € και σε αυτό συμπεριλαμβάνεται η εγγραφή τους στο 4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Επείγουσας Ιατρικής (για τα μέλη της ΕΕΕΙ και η ετήσια συνδρομή τους στην Εταιρεία μας).

Επιλέξτε την κατάλληλη φόρμα εγγραφής από τον παρακάτω πίνακα και ακολουθήστε τις οδηγίες εγγραφής που θα βρείτε σε αυτήν
Πατήστε εδώ

Για πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας, μπορείτε να επικοινωνείτε:


Τηλ. 2813 402418 και 2810 392883

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Τα μέλη του Δ.Σ της Ελληνικής Εταιρείας Επείγουσας Ιατρικής

Πηγή: hesem.gr


Σκοπός της ΕΕΕΙ
Η Ελληνική Εταιρεία Επείγουσας Ιατρικής (ΕΕΕΙ) αποτελεί επιστημονικό βήμα για τους Έλληνες γιατρούς που ασχολούνται ενεργά με την Επείγουσα Ιατρική και αποσκοπεί στο:
  • Να ενθαρρύνει και να προωθήσει τη θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση  και την έρευνα στην Επείγουσα Ιατρική στον Ελληνικό χώρο.
  • Να προάγει και να διευκολύνει την εξάπλωση ιδεών και πληροφοριών σχετικά με την Επείγουσα Ιατρική με συνέδρια, εκπαιδευτικά προγράμματα και δημοσιεύσεις.
  • Να προωθήσει και να συντονίσει δραστηριότητες στον τομέα της πρόληψης ατυχημάτων.
  • Να προωθήσει την ανάπτυξη στον Ελληνικό χώρο συστημάτων ενιαίας πληροφόρησης καθώς και Τράπεζας Δεδομένων για την Επείγουσα Ιατρική.
  • Να προωθήσει για αμοιβαία ωφέλεια τις επαφές και τη συνεργασία σε διεθνές επίπεδο με άλλες Εταιρείες Επείγουσας Ιατρικής.


Κύριος στόχος της ΕΕΕΙ είναι η δημιουργία και η ανάπτυξη της ειδικότητας της Επείγουσας Ιατρικής στην Ελλάδα εναρμονισμένα με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews