ΕΙΔΗΣΕΙΣ

2/10/16

Το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ξεκινάει από το ΕΚΑΒ-Πορεία διαμαρτυρίας και 5ωρη Στάση Εργασίας (07:00-12:00) την Πέμπτη 6.10.2016


Κυριακή, 2 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ 5ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 07:00-12:00, ΠΕΜΠΤΗ 6-10-2016

ΩΡΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΕΚΑΒ 07:00

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΑΒ
Αθήνα 30-09-2016
Αρ. Πρωτ. 603

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ:  5ωρη στάση εργασίας 07:00-12:00 και πορεία διαμαρτυρίας προς το Υπουργείο Υγείας , Πέμπτη 6-10-2016.

 Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ θα συμμετέχουν στην πορεία διαμαρτυρίας, το “καραβάνι της Υγείας” που διοργανώνει η ΠΟΕΔΗΝ με την συμμετοχή όλων των πρωτοβάθμιων σωματείων και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06-10-2016 με εκκίνηση την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και τερματισμό το Υπουργείο Υγείας.

Καθ’ οδόν της πορείας προς το Υπουργείο θα εντάσσονται μαζί μας εργαζόμενοι από τα Νοσοκομεία Γεννηματάς, Σωτηρία, Ερυθρός Σταυρός, Αλεξάνδρα, Ευαγγελισμός και άλλα  ώστε οι φωνές των εργαζομένων στην υπό κατάρρευση Δημόσια Υγεία να φτάσουν στην κάθε γωνιά του Υπουργείου Υγείας και κυρίως στα αυτιά των Υπουργών.

Οι εργαζόμενοι του ΕΚΑΒ αγωνιούν για όλες τις εξελίξεις που βλέπουν να διαδραματίζονται μπροστά τους και κάνουν το εργασιακό τους μέλλον να φαντάζει αβέβαιο αλλά και την προσωπική τους ζωή να είναι μια κόλαση γεμάτη φόρους και οικονομικές υποχρεώσεις που δεν μπορούν να εκπληρώσουν με τον πενιχρό μισθό που λαμβάνουν.

Ζητάμε και φωνάζουμε για τα αυτονόητα: Αναβάθμιση των υπηρεσιών επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας που παρέχει το ΕΚΑΒ, με αύξηση του συνεχώς μειούμενου προϋπολογισμού του και προσλήψεις διασωστών αποφοίτων του ΙΕΚ ΕΚΑΒ αλλά και τεχνικού και διοικητικού προσωπικού, άμεση ανανέωση του στόλου ασθενοφόρων και μοτοσικλετών ταχείας επέμβασης, όχι σε πρόχειρες και επικίνδυνες για τους πολίτες λύσεις για την στελέχωση των ασθενοφόρων με ανειδίκευτο και ξένο προς το ΕΚΑΒ προσωπικό, όχι σε προσλήψεις με συμβάσεις έργου και εργαζόμενους με μειωμένα εργασιακά δικαιώματα, ένταξη στα Β.Α.Ε, επαναφορά των οικονομικών μας μισθολογικών απωλειών στα προ μνημονίων επίπεδα, συνέχιση χορήγησης και μετά την 1-1-2018 του επιδόματος ανθυγιεινής εργασίας με ενσωμάτωση του στον βασικό μισθό, αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, υγιεινής και ασφάλειας.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να είναι την Πέμπτη 6-10-2016 και ώρα 07:00 έξω από το ΕΚΑΒ για να συμμετάσχουν στην πορεία διαμαρτυρίας όλων των εργαζομένων στην Υγεία.

Η Υπηρεσία την Πέμπτη 06-10-2016 και από ώρα 07:00-12:00 θα λειτουργήσει με ποσοστό ασφαλείας.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

Μαθιόπουλος Γεώργιος Μπαρκονίκος ΧρήστοςΦωτογραφίες από το ΚΑΡΑΒΑΝΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ στην Θεσσαλονίκη (Δ.Ε.Θ.) 7/9/2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος


About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews