ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5/10/16

Με τον διοικητή της 5ης Υ.ΠΕ. συναντήθηκε το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας


Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Οκτωβρίου στα γραφεία της 5ς Υ.ΠΕ Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας ανάμεσα στον Διοικητή κ.Αντωνίου Νέστορα και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Θεσσαλίας.

Ο κύριος διοικητής ενημερώθηκε από τους εκπροσώπους των εργαζομένων για την πραγματική κατάσταση πού επικρατεί στο χώρο του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας για τους τομείς για την λειτουργία των Τ.Ε.Π. τον Νοσοκομείων και την ομαλή συνεργασία ανάμεσα στο ΕΚΑΒ και Νοσοκομείων.

Στην συνάντηση παραβρέθηκαν από το σωματείο ο πρόεδρος Γούλας Ιωάννης, ο αντιπρόεδρος Μακρυγιάννης Ιωάννης, ο ταμίας Κουτσοχρήστος Ηλίας, και το μέλος Κουκουσούλης Βασίλης.



Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews