ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/16

«Υπαρχηγός» της ομάδας των «53» ο Ανδρέας Ξανθός - Περιπλοκή για τον ανασχηματισμό


Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

"Υπαρχηγός" της ομάδας των "53" ο Ανδρέας Ξανθός - Περιπλοκή για τον ανασχηματισμό
ygeia360.gr

Από Βασίλη Βενιζέλο

Μία αλματώδης εσωκομματική μετακίνηση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Ξανθού φαίνεται ότι περιπλέκει τα σενάρια εν όψει του ανασχηματισμού της κυβέρνησης από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, ο Ανδρέας Ξανθός φέρεται πλέον να είναι ο λεγόμενος "υπαρχηγός" της "αριστερής" εσωκομματικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, της ομάδας των "53", στην οποία ανήκει επίσης ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Εάν, λοιπόν, οι συνεδριακές διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ, ιδιαιτέρως η ψηφοφορία για την νέα Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, αναδείξουν σε θέση σχετικής ισχύος την ομάδα των "53", ουδείς μπορεί τότε να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο Ανδρέας Ξανθός να παραμείνει αμετακίνητος στον επικείμενο ανασχηματισμό..


Πηγή: ygeia360.gr


Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews