ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/10/16

Γιατί καθυστερεί η μετακόμιση του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο νέο κτίριο 5 μήνες μετά τα εγκαίνεια;


Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016                 
ΕΚΑΒNews

Γιατί καθυστερεί η μετακόμιση του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο νέο κτίριο;

Τελικά κ. Αντιπρόεδρε του ΕΚΑΒ πόσοι μήνες θα είναι αυτά τα μόλις λίγα 24ωρα... που απομένουν για την οριστική μετεγκατάσταση;

ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΑΒ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΚΤΙΡΙΟ – ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
flash-tv.gr

Τον περασμένο Μάιο βρέθηκε στην Κοζάνη ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης. Ο κ. Πολάκης τότε ξεναγήθηκε στο νέο κτίριο του ΕΚΑΒ στην Κοζάνη, όπου και παραδόθηκαν τα 14 καινούργια ασθενοφόρα που είχαν λάβει οι υπηρεσίες όλης της Δυτικής Μακεδονίας.

Από τότε πέρασαν αρκετοί μήνες και όμως ακόμα το νέο κτίριο παραμένει ανενεργό. Όπως μαρτυρούν τα πλάνα που κατέγραψε η κάμερα του flash-tv ο χώρος είναι πρόχειρα σφραγισμένος και δεν πραγματοποιούνται εργασίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flash η όλη διαδικασία καθυστερεί στο ότι ακόμα ο δήμος Κοζάνης δεν έχει ορίσει ενεργειακό επιθεωρητή για το χώρο. Η περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας υποστηρίζει πως έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες από την πλευρά της για την ολοκλήρωση του έργου. Έχει μάλιστα αποδεσμευθεί το κονδύλιο για τις εργασίες.

Από τη διοίκηση των ΕΚΑΒ τώρα γίνεται λόγος για καθυστέρηση που δεν οφείλεται στον οργανισμό. Χαρακτηριστικά σε επικοινωνία του flash με εκπρόσωπο της διοίκησης υποστηρίχθηκε πως το χρονοδιάγραμμα παράδοσης και λειτουργίας του κτιρίου εξαρτάται αποκλειστικά από την τοπική αυτοδιοίκηση.

Δημοσιεύτηκε 24/10/2016
Πηγή: flash-tv.gr

ΕΚΑΒNews
Τελικά κ. Αντιπρόεδρε του ΕΚΑΒ πόσα είναι αυτά τα μόλις λίγα 24ωρα που απομένουν για την οριστική μετεγκατάσταση;

Με δελτίο τύπου (1/9/2016) και μετά την δημοσιοποίηση των συνθηκών εργασίας και υγιεινής των εργαζομένων στο κτίριο που στεγάζεται το Παράρτημα ΕΚΑΒ Κοζάνης (εμφάνιση τρωκτικών) η διοίκηση του ΕΚΑΒ διαβεβαίωνε ότι η μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο θα γινόταν μέσα σε λίγα 24ωρα! και κατηγόρησε τους εργαζόμενους για εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ!!

Σχετικό απόσπασμα από το δελτίο τύπου (1/9/2016)

«Ερωτήματα επίσης προκαλεί και το γεγονός, ότι όλα αυτά συμβαίνουν, μόλις λίγα 24ωρα πριν την οριστική μετεγκατάσταση των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης, στις νέες σύγχρονες κτιριακές εγκαταστάσεις. Οι γραφειοκρατικές διαδικασίες που εμπόδιζαν τη λειτουργία του νέου κτιρίου μέχρι σήμερα, μετά από μεγάλη προσπάθεια έχουν ξεπεραστεί και η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης στην νέα του έδρα, έχει δρομολογηθεί οριστικά και είναι θέμα ημερών»
Και συνεχίζει η διοίκηση του ΕΚΑΒ:
«Καθιστούμε σαφές προς κάθε ενδιαφερόμενο, ότι δεν θα επιτρέψουμε τέτοιου είδους πραγματικά ή μη γεγονότα να χρησιμοποιούνται από ανεύθυνο-υπεύθυνους, προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης του ΕΚΑΒ όμως,  δεν έχει ολοκληρωθεί η μεταφορά στο νέο κτίριο μέχρι σήμερα…. δύο μήνες μετά…

Το νέο κτίριο του ΕΚΑΒ Κοζάνης το οποίο εγκαινιάστηκε, χωρίς να έχει μεταφερθεί το ΕΚΑΒ μέχρι σήμερα, στις 27/5/2016


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews