ΕΙΔΗΣΕΙΣ

14/10/16

Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας: Διαλυμένο το ασθενοφόρο στη Δημητσάνα – Να γίνει σταθμός του ΕΚΑΒ στα Λαγκάδια, Audio


Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Κάλλας στη ΔΡΤ 915: “Διαλυμένο το ασθενοφόρο στη Δημητσάνα – Να γίνει σταθμός του ΕΚΑΒ στα Λαγκάδια” (ήχος)
drt915.gr

Τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα που υπάρχουν στα Κέντρα Υγείας της Γορτυνίας αποτέλεσε κεντρικό θέμα στη συνέντευξη που παραχώρησε ο Νάσος Κάλλας από τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας Γορτυνίας, το πρωί της Παρασκευής, την εκπομπή «Επί της ουσίας» του Δημοτικού Ραδιοφώνου.

Προσφάτως, χάλασε ξανά το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Δημητσάνας και η ζημιά είναι τόσο μεγάλη που δεν αξίζει να φτιαχτεί ξανά, είπε ο Ν. Κάλλας που υπογράμμισε ότι ακόμα κι αν λυθεί το πρόβλημα με το ασθενοφόρο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά. Ενώ, πρότεινε να γίνει ένας σταθμός του ΕΚΑΒ, στα Λαγκάδια, για όλη τη Γορτυνία.

Στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας υπάρχει μόνο ένας οδηγός ασθενοφόρου κάτι που σημαίνει ότι πέρα από το ωράριο του, δεν υπάρχει άλλος για να κάνει δρομολόγια για διακομιδές. Όταν δεν έχει η Δημητσάνα, η περιοχή εξυπηρετείται από το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Τροπαίων, εφόσον είναι διαθέσιμο.

Επίσης, ο Νάσος Κάλλας αναφέρθηκε στο πρόβλημα της θέρμανσης στο Κέντρο Υγείας Δημητσάνας, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μπορεί να πας για ρήξη ισχίου και να φύγει με πνευμονία το χειμώνα. Υπάρχουν μικρά καλοριφέρ του λαδιού και σόμπες αλογόνου». Ακούστε το ηχητικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό


Πηγή: drt915.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNewsΓια το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews