ΕΙΔΗΣΕΙΣ

22/10/16

Πρόεδρος Σωματείου Χανίων Αντώνης Κιοπές: Θέλουμε να αποφύγουμε την παραχώρηση της μεταφοράς των ασθενών σε ιδιώτες, audio


Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016             
ΕΚΑΒNews

Συνέντευξη ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΕΚΑΒ Νομού Χανίων Αντώνης Κιοπές στην ΕΡΤ Χανίων


ΕΡΤ Χανίων – Αντ. Κιοπές: Θέλουμε να αποφύγουμε την παραχώρηση της μεταφοράς των ασθενών σε ιδιώτες (audio)
ert.gr

Στη σημερινή κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που έγινε με αφορμή την ψήφιση πρότασης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής αλληλεγγύης και προβλέπει την μεταφορά ασθενών και από ιδιώτες, μίλησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ του Νομού Αντώνης Κιοπές.

Οι εργαζόμενοι ανησυχούν με την ενδεχόμενη πλήρη παραχώρηση των αεροδιακομιδών σε ιδιώτη και γι αυτό αντιδρούν στην δυνατότητα σύναψης σύμβασης συμβάσεων με αεροπορικές ή άλλες εταιρείες μεταφορών για μίσθωση μέσων, ύστερα από έγκριση του Υπουργού Υγείας και Πρόνοιας, στην περίπτωση που τα δικά του μέσα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών του.

Και τα τρία δυστυχήματα που έχουν σημειωθεί στην διάρκεια αεροδιακομιδής, έχουν γίνει με μέσα ιδιωτικής εταιρείας, τόνισε ο κ. Κιοπές.

Ακούστε τη συνέντευξη που παραχώρησε στην ΕΡΤ Χανίων, ο Πρόεδρος του Συλλόγου:Δημοσιεύτηκε 20/10/2016

Πηγή: ert.gr
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews