ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/16

Αν αυτό δεν είναι κυβερνητικός συνδικαλισμός, τότε τι είναι;


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Αν αυτό δεν είναι κυβερνητικός συνδικαλισμός, τότε τι είναι;
ergasianet.gr

Στη συνεδρίαση του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ στις 9/9/2016 στη Θεσσαλονίκη ο επικεφαλής της παράταξης ΑΡΜΑ Τ. Παντέλης επιτέθηκε φραστικά με βαρείς χαρακτηρισμούς (συκοφάντης, ψεύτης, αλήτης κ.α.) στο μέλος του ΜΕΤΑ Υγειονομικών Γ. Μανουσάκη, επειδή στην τοποθέτηση του ανέφερε ότι στελέχη του ΑΡΜΑτος κάνουν κυβερνητικό συνδικαλισμό προβάλλοντας στο διαδίκτυο τις θέσεις της κυβέρνησης και των υπουργών υγείας.

Σχόλιο από ΜΕΤΑ Υγειονομικών

Δεν πέρασε πολύ καιρός από τότε, και δύο από τα πιο προβεβλημένα στελέχη της παράταξης του Τ. Παντέλη στις 6/10/2016, την επομένη της κινητοποίησης των εργαζόμενων στα Νοσοκομεία στις 5/10 στην ΑΘήνα, αντί να προβάλουν τις θέσεις του κινήματος και των σωματείων για την κινητοποίηση, προέβαλαν στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης τις απόψεις του αν. υπουργού υγείας Π. Πολάκη.

Το μέλος του γενικού συμβουλίου της ΠΟΕΔΗΝ Θ. Κωσταντινίδης και ο εκπρόσωπος του ΑΡΜΑτος στην επιτροπής νοσηλευτών-τριων της ΠΟΕΔΗΝ Δ. Τζιάλας αντί να δημοσιοποιήσουν εικόνες και ρεπορτάζ από την επιτυχημένη πανελλαδική κινητοποίηση προέβαλαν τη συνέντευξη Πολάκη στην ΕΡΤ την ίδια μέρα και ώρα με την οποία προσπάθησε επικοινωνιακά η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να απαντήσει στην κινητοποίηση των εργαζομένων στην υγεία (στην οποία συμμετείχαν έστω και με κλειστό πανό και κάποια μέλη του άρματος, προφανώς «για τα μάτια του κόσμου).


Πηγή: ergasianet.gr


Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews