ΕΙΔΗΣΕΙΣ

4/10/16

Ερώτηση στην Βουλή για την αδικαιολόγητη καθυστέρηση πρόσληψης δύο οδηγών/πληρωμάτων ασθενοφόρων στα Κ.Υ. Σκιάθου και Αργαλαστής


Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος κατέθεσε ερώτηση σύμφωνα με την οποία ζητάει να ενημερωθεί από τον Υπουργό Υγείας «Για ποιο λόγο καθυστερεί η κατάρτιση του πίνακα, έχει αποσταλεί από τον ΑΣΕΠ στην Υ.ΠΕ. από 22/72016, που αφορά την πρόσληψη δύο οδηγών/πληρωμάτων ασθενοφόρων για τα Κ.Υ.Σκιάθου και Αργαλαστής;»

Το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Μαγνησίας» τόσο με επιστολές προς την διοίκηση του ΕΚΑΒ όσο και με δημοσιεύματα σε ΜΜΕ έχουν αναδείξει και έχει επισημάνει την «λειτουργική κατάσταση» και τις ελλείψεις σε εξειδικευμένο προσωπικό τόσο για τον Τομέα ΕΚΑΒ Βόλου όσο και για την ελλιπή στελέχωση των Κ.Υ. του νομού.

Ερώτηση
Θέμα: Εκκρεμεί η κατάρτιση πινάκων πρόσληψης οδηγών / πληρώματος ασθενοφόρων για τη Μαγνησία
Κόμμα: ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
Ημερομηνία: 03/10/2016
Καταθέτοντες: Μπουκώρος Χρήστος
Υπουργεία: Υγείας
Υπουργοί: Ξανθός Ανδρέας (Υπουργός Υγείας)Δείτε στο ΕΚΑΒNews

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης ΚιτσόπουλοςAbout " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews