ΕΙΔΗΣΕΙΣ

6/10/16

Το «Καραβάνι της Υγείας» ξεκίνησε από το ΕΚΑΒ, διέσχισε τα Νοσοκομεία Αθηνών και με μεγάλη πορεία κατέληξε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Υγείας, Βίντεο


Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Δυναμική κινητοποίηση ΠΟΕΔΗΝ-ΕΚΑΒ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑγια τη σωτηρία ΕΣΥ

«Το Καραβάνι της Υγείας για τη σωτηρία ΕΣΥ συνεχίζει τον δρόμο του»..

ΤΟ ΕΚΑΒ ΤΟΥ ΞΑΝΘΟΥ-ΠΟΛΑΚΗ
Με άλογα και άμαξες η διαμαρτυρία της ΠΟΕΔΗΝ

Ξεκίνησε στις 7:00 από το ΕΚΑΒ, διέσχισε τα Νοσοκομεία στην Λεωφόρο Μεσογείων, συνέχισε την Βασ. Σοφίας και από την οδό πανεπιστημίου κατέληξε στο Υπουργείο Υγείας.
Πορεία εργαζομένων στα νοσοκομεία με άμαξες


Δημοσιεύτηκε στις 5 Οκτ 2016

Στην κεφαλή της πορείας είναι δύο μεγάλα όμορφα άλογα, τα οποία συμβολικά αναδεικνύουν το σοβαρό πρόβλημα της μεταφοράς των ασθενών αφού τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ είναι χαλασμένα και χωρίς ανταλλακτικά.

Η πορεία της ΠΟΕΔΗΝ στο κέντρο της Αθήνας

Proto Thema


Δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτ 2016
Στα κεντρικά γραφεία του ΕΚΑΒ συγκεντρώθηκαν εργαζόμενοι των δημοσίων νοσοκομείων, οι οποίοι στη συνέχεια πέρασαν από όλα τα νοσοκομεία για να καταλήξουν στο υπουργείο Υγείας συνοδευόμενοι από άμαξες και άλογα.

Καραβάνι της Υγείας «για τη σωτηρία ΕΣΥ»

naftemporiki.gr


Δημοσιεύτηκε στις 6 Οκτ 2016

Πορεία διαμαρτυρίας ενάντια «στη διάλυση του ΕΣΥ» πραγματοποιούν οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία. Το «Καραβάνι της Υγείας» ξεκίνησε στις 7.00 το πρωί από το ΕΚΑΒ και στόχος είναι να περάσει από όλα τα νοσοκομεία των Αθηνών για να καταλήξει στο υπουργείο Υγείας.


Για το  ΕΚΑΒNews : Η Συντακτική Ομάδα

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews