ΕΙΔΗΣΕΙΣ

13/10/16

Παπαηλιού (ΣΥΡΙΖΑ): «Είναι ντροπιαστική η κατάσταση με το ασθενοφόρο στην Γορτυνία», Ηχητικό


Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ίσως πρέπει να δούμε τον ανασχεδιασμό του ΕΚΑΒ.» είπε ο βουλευτής που μίλησε ξεκάθαρα για μία κατάσταση που είναι ντροπιαστική.

Παπαηλιού (ΣΥΡΙΖΑ): "Είναι ντροπιαστική η κατάσταση με το ασθενοφόρο στην Γορτυνία" (ήχος)

Κάθε τρεις και λίγο χαλάει το ένα και μοναδικό ασθενοφόρο της Γορτυνίας, με αποτέλεσμα ασθενείς και τραυματίες να μένουν στο δρόμο και να περιμένουν το ΕΚΑΒ από την Τρίπολη!
Μια κατάσταση απαράδεκτη που σε καμία περίπτωση δεν τιμά την Αρκαδία.
Για το θέμα αυτό κλήθηκε να μιλήσει το πρωί στην εκπομπή «Επί της ουσίας» της Δημοτικής Ραδιοφωνίας, ο βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Παπαηλιού ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του και μίλησε ανοιχτά και καθαρά.

Είπε ότι από καιρό έχει ζητήσει μία συνάντηση για τα προβλήματα των Κέντρων Υγείας, αλλά ακόμα … περιμένει τον Υπουργό Υγείας κ. Ξανθό.
«Η κατάσταση στα Κέντρα Υγείας, έχουν τεράστιο πρόβλημα, με τα ασθενοφόρα, κυρίως με τους οδηγούς, βέβαια έχει περάσει μία νομοθετική ρύθμιση να εξυπηρετούν οι δήμοι με δικούς τους οδηγούς. Σε πρώτη φάση, είναι μια λύση εκ των ενόντων. ίσως πρέπει να δούμε τον ανασχεδιασμό του ΕΚΑΒ.» είπε ο βουλευτής που μίλησε ξεκάθαρα για μία κατάσταση που είναι ντροπιαστική.

Ανέφερε βέβαια ότι η κατάσταση αυτή δεν δημιουργήθηκε τώρα, δεν έγινε σήμερα, έχει να κάνει με πολιτικές που ασκήθηκαν επί δεκαετίες και προσέθεσε ότι όλα αυτά πρέπει να αντιμετωπιστούν με την Ελλάδα να είανι υπο επιτροπεία και κάθε κίνηση τίθεται στο μικροσκόπιο των δανειστών μας.

Ακούστε το ηχητικό, ΕΔΩ!

Δημοσιεύτηκε 12/10/2016Δείτε στο ΕΚΑΒNews
Ασθενοφόρο στη Γορτυνία «έμεινε» στο δρόμο με ασθενή!, 11/10/2016Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews