ΕΙΔΗΣΕΙΣ

10/10/16

Πρόσκληση στο συνέδριο-διημερίδα με θέμα: Υγεία και ασφάλεια στην εργασία & πολιτική προστασία


Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016
ΕΚΑΒNews

Ο Σ.Τ.Α.Ε. με την Περιφέρεια ΑΤΤΙΚΗΣ συνδιοργανώνουν ΣΥΝΕΔΡΙΟ - ΔΙΗΜΕΡΙΔΑ με θέμα: ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 9,00 πμ - 14,30 μμ στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Μεταφορών  (στάση Μετρό Εθνική Άμυνα)                                                    

Οι συνθήκες Ασφαλείας και Υγείας των εργαζομένων μιας σύγχρονης κοινωνίας αποτελούν καθοριστικό παράγοντα ανάπτυξης της οικονομίας και του επιπέδου του πολιτισμού της και συνδέονται άμεσα με θέματα Πολιτικής Προστασίας όπως φυσικές και τεχνολογικές καταστροφές, επηρεάζοντας ευρύτερα το σύνολο των πολιτικών. Στη χώρα μας παρά τα σημαντικά βήματα που έχουν γίνει σε αυτό το τομέα υπάρχει ακόμα δρόμος να καλυφθεί.

Για το σκοπό αυτό ο Σύλλογος Τεχνικών Ασφαλείας Ελλάδος με την Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνει  συνέδριο - διημερίδα με θέματα Ασφάλειας – Υγείας της Εργασίας και Πολιτικής Προστασίας στους εργασιακούς χώρους. Η διάρκεια του συνεδρίου είναι 2 ημερών (14 & 15 Οκτωβρίου 2016) με ελεύθερη είσοδο.

Δηλώσεις συμμετοχής ΕΔΩ.

Για το  ΕΚΑΒNews : Αλέξης Κιτσόπουλος

About " "

Το EKABNews έχει δημιουργηθεί και υποστηρίζεται από εργαζόμενους του ΕΚΑΒ με σκοπό την συγκέντρωση των δημοσιευμάτων που αφορούνε την υπηρεσία και όχι μόνο.. Η ενημέρωση των συναδέλφων , η παρουσίαση διάφορων θεμάτων που αφορούνε τον χώρο, η προβολή των τοπικών νέων ανά παράρτημα, αλλά και η γενικότερη προβολή του ΕΚΑΒ.. είναι μερικοί από τους στόχους της σελίδας. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη!

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τους φίλους αναγνώστες:

ΟΧΙ SPAM,
ΟΧΙ GREEKLISH,
ΟΧΙ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ

Παρακαλούμε το σχόλιό σας να είναι σχετικό με την παραπάνω ανάρτηση.
Γενικές απορίες μόνο στη σελίδα μας στο facebook.

 
Copyright © 2013 EKABNews